SAADET ÇELİK GİBİ

SAADET ÇELİK GİBİ
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, patisinin 30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek 6. Olağan Büyük Kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu

”ÇELİKLEŞME VE YENİ HAMLE KONGRESİ”

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, patisinin 30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek 6. Olağan Büyük Kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı divan toplantısı gerçekleştirildi. İl, ilçe yönetim kurulu üyeleri, başkanları ve Gençlik Kollarının katılımlarıyla, parti binasında gerçekleşen divan toplantısında konuşan Saaadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, partisinin kongre süreciyle ilgili bilgi verdi.

‘Çelikleşme ve Yeni Hamle’ olarak nitelediği kongre süreci için öncelikle temayül yoklaması için geniş tabanlı istişare yapacaklarını belirten Hasan Bayram Var, 1 Ekim’de Ankara’da geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. Büyük Kongre Delegeleri, İlçe Başkanları, İl Başkanları, GİK üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İl Müfettişleri ve MİLKO kuruluşlarının katılacağı büyük bir temayül yoklaması toplantısı düzenleyeceğiz. Ardından GİK üyeleri, İl başkanlarımız  ve MİLKO Başkanlarımız ile birebir istişareler yapılacak ve istişareden çıkan sonuç ile 30 Ekim’de kongreye gidilecek.”dedi.

Kulis yapana iyi gözle bakmadıklarını da ifade eden Var, Zaten bizde kulis olmaz. Çünkü bizim tarihimizde yok kulis. Milli Nizam’dan bu yana ne uyguladıysak, onu uygulayacağız. Teşkilatlarımızla, yetkili kurullarımızla, en geniş manada oturup değerlendireceğiz. Ve en sonunda istişareden çıkan neticeye hepimiz uyacağız. Rabbim gerçekleştireceğimiz kongre’yi hayırlara vesile kılar inşallah.” diye söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.