S A N T R A 

Futbol topu top olalı hiç böyle arada kalmamıştı. 

Meşin yuvarlağa çok yakışan futbol topu şimdi bir TFF başkanının elinde, bir sağlık bakanın elinde, bir bilim kurulunun elinde ama hakkını yemeyelim sağlık bakanı ve bilim kurulu, TFF'nin aldığı karara cevap olarak 'Ben sana oynamak yönünde tavsiye kararı veremem' dedi ve top TFF'nin elinde patladı.

Birilerine şirin görünmek için işgüzarlık ve acelecilik yapan Nihat Özdemir, futbolu tehlikeye atmıştır. Neyi düşündü, neyi gördü acaba, her şeyi güllük gülistanlık mı zannediyor? Bilemeyiz. Alt liglerde maddi anlamda çok zor şartlarda müsabakalara çıkan takımlara getireceği hijyen şartlarını yerine getirme külfiyetini nasıl karşılayacak onu hiç düşündü mü? Düşündü ise kulüplere maddi yardım yapması gerekiyor.

Özellikle bu acele alınan kararla birlikte amatör maçlar sağlıklı bir ortamda  oynanacak gibi görünmüyor ama  maalesef böyle sağlıksız kararlar alınabiliyor. 

SEN OYNA NİHAT SEN OYNA...

Büyük başkan Yüksel Yıldırım, "Yılpor Samsunspor açısından baktığımız zaman sorun yok. Oynansa da şampiyonuz oynanmasa da. Mevcut durumun böyle tescil edilmesini de normal karşılarız" diye konuştu.

Futbol takımının geleceği bakımından açıklamalar yapan başkan çok umut verici konuştu. "Ertuğrul Sağlam il2 büyük projeler üreteceğiz, onu ileride futbolun üstünde kulüp CEO'su olarak görmek istiyorum dedi. Avrupa kulüpleri ile de ortak çalışmalarımız devam edecek. Genk kulübü ile altyapı akademik çalışmalarımız zaten devam ediyor. Özellikle Red Bull Salzburg ve Red Bull'un sponsor olduğu kulüp takımlarına baktığımızda  o takımların altyapıya bakış açısını övüp onların sisteminde hareket edeceğiz yani öncelik altyapı ve 'AL YETİŞTİR SAT' SİSTEMİNİ YERLEŞTİRECEĞİZ" dedi.

Büyük başkan, TFF 1.Lig'e hazırız ve önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapıyoruz diyerek 5+1 sayısı oranında yabancı futbolcu alacağız, aldığımız oyuncuların da yaşları 25'i geçmemek şartı olacaktır. Genç koşan ısıran ve savaşan takım yapacağız, hedefimiz olan Süper Lig'de zorlanmamak için iskelet kadroyu TFF1.Lig'de oluşturacağız diye konuştu.

HİÇ KİMSE GÖRMEK İSTEMEYEN KADAR KÖR DEĞİLDİR. (İbn-i Sina) 

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR