
RÖVEŞATACI BAHATTİN!
Kırmızı-beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon en skorer oyuncusu olan Bahattin Köse, antrenmanlarda sürekli röveşata denemesi yapıyor.
Geçen sezon Samsunspor formasıyla çıktığı 31 maçta 14 gol 2 asistle takımın en skorer oyuncusu olan Bahattin Köse, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan neredeyse tüm antrenmanlarda röveşata deneyerek kendini geliştiriyor.
Bazen tam bazen de yarım röveşataya kalkan genelde de vole vuruşu deneyen Köse, bu sezon Yılport Samsunspor taraftarlarını mest etmeye hazırlanıyor.
Geçen yıl attığı 14 golle taraftarın beğenisini kazanan 29 yaşındaki santrafor bu yıl estetik gollere imza atmak için antrenmanlarda kendisini deniyor.
İdmanlar esnasında arkadaşlarıyla da oldukça iyi geçinen ve sürekli güleryüzle çalışmalarını sürdüren Köse, santraforun yanı sıra hem sağ hem de sol kanatta görev alabilmesiyle Teknik Direktör İrfan Buz'un önemli silahlarından birisi olacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.