ROTAYI LİGE ÇEVİRDİK

TFF 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele verecek olan kırmızı-şimşekler, deneyimli teknik adam İrfan Buz'un göreve gelmesiyle birlikte takımda yapılan önemli revizyonlar, giden ve gelen futbolcularla birlikte yepyeni bir Samsunspor oluşturmak adına birinci etap Bolu kampı ve ikinci etap Erzurum kampını tamamlayan kırmızı şimşekler şimdi rotayı lige çevirdi.

Taraftarların takımlarından beklentisi şampiyonluk. Yapılan hazırlık maçlarında Bolu kampında galibiyetler alınarak, Erzurum'da ise iki beraberlik bir galibiyet ile takımın neredeyse iskeleti ortaya çıkmış oldu.

Teknik direktör Buz ilk 11 oluşturmak adına büyük mücadele verirken, Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık taraftarlarla birlikte tek düşünceleri bu ligden bu sezon şampiyon olarak birinci lige terfi etmenin umutlarını taşıyorlar.

Kolay olmayacak... Ligde bulunan rakiplerimiz ise kapalı kutu olarak gözüküyorlar. Ne yaptılar, ekonomik krize rağmen transfer yapabildiler mi, pek bilmiyoruz. Ama hiçbir maç bize göre banko değil. Zorluklarla olu  bir sezon yaşayacağımızı ancak buna rağmen tek tek rakipleri geçerek liderlik koltuğuna oturacağımızı umut ediyorum.

Biz bu ligde bana göre fazla kaldık. Geçen sene talihsizlikler ve hakem oyuncularıyla çıkmamız gereken ligden maalesef çıkamadık. Geçen sezon yapılan hataları bu sezon tekrarlamamak adına ben buradan yüce taraftarlarımıza sesleniyorum. Takımın alacağı sonuçlar ne olursa olsun destek vererek takımı yukarıda yüceltmemiz gerekiyor.

Buna dikkat edersek tek yürek, tek sesle tribünle bütünleşerek takımızı desteklersek şampiyonluk kendiliğinden gelir. Herkesin takım üzerinde kendine göre yorumları var. Kimisi memnun kimisi eleştiriyor. Bana göre takımın iyi olup olmadığını ancak ve ancak teknik direktör İrfan Buz bilebilir. 

Çünkü takımı o kurdu, transferleri o yaptı. Ayrıca menejerlerimiz Mustafa Aztopal ve Yücel Uyar'ın da katkılarıyla 2019-2020 sezonunda ayakta durabilecek, savaşacak ve kazanacak bir takım oluştuğunu tahmin ediyorum.

Şimdi sıra Erzurum kampından sonra Nuri Asan Tesisleri'nde yapılacak çalışmalar ile Gümüşhanespor maçına hazırlanacak olan Yılport Samsunspor, bu deplasmandan üç puanla döneceğini tahmin ediyor, 8 Eylül 2019 pazar akşamı Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarla kucaklaşacak olan Yılport Samsunspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR