Rıfat Hisarcıklıoğlu Terme İlçesini Ziyaret Etti

Rıfat Hisarcıklıoğlu Terme İlçesini Ziyaret Etti
TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Terme Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Beraberindeki Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte gece geç saatlerde Terme Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Hisarcıklıoğlu; “Terme için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Hisarcıklıoğlu'nu; Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekci, ,Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Körpe, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Odada görevli personel karşıladı. Gece geç saatlerde gerçekleşen ziyarette ilçeye yeni TSO binası kazandırılması için ortak hareket edileceği ifade edildi.
İlk olarak konuşma yapan Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi ziyaretlerinden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve ve diğer ziyaretçilere teşekkür etti. Yeni odanın ilçeye kazandırılması amacı ile Terme Belediye Başkanı tarafından 3000 m2 arsa sözü verildiğini ifade eden Ekmekçi “Yeni TSO binasının yapılmasında Birlikten destek istedi.”
PARA DERDİNDE DEĞİLİZ YATIRIMCI DERDİNDEYİZ
Hisarcıklıoğlunu Terme'de ağırlamaktan gurur ve onur duyduğunu ifade eden ve ilçe hakkında açıklamalarda bulunan Terme Belediye Başkanı Başkanı Şenol Kul “Terme ticaret ve sanayi açısından çok önemli bir potansiyele sahiptir. Hem tarımda hem de turizme mevcut potansiyelinin ön plana çıkarılması amacı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz para derdinde değiliz ancak yatırımcı derdindeyiz. Yatırımcının ilçemize gelmesi için sizlerinde desteğini bekliyoruz.” Dedi.
TERME'DE VİZYON VAR
Terme'de olmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Terme ilçesinde vizyon sahibi bir Kaymakam ve Belediye Başkanı gördüğünü belirterek ilçenin geleceğinin aydınlık olduğunu belirtti. İlçeye turizm yatırımı kazandırılmasının önemine değinen Hisarcıklıoğlu “Terme'ye TSO binası kazandırılması için elimizden geleni yapacağız. Arsa temininden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. İnşallah kısa zaman içerisinde inşaatına başlarız. Terme için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” Dedi.
Ziyaret sonunda Hisarcıklıoğlu “Yunus'un Gül Bahçesinden” isimli kitabı Terme heyetine hediye ederken Terme TSO yetkilileri de Hisarcıklıoğlu'na plaket ve hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.