REYHAN UZUN DENGE'Yİ ZİYARET ETTİ

REYHAN UZUN DENGE'Yİ ZİYARET ETTİ
AK Parti 25.Dönem Milletvekili Aday Adayı Reyhan Uzun ve beraberindeki heyet, Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.

AK Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Reyhan Uzun ziyaretinde, "21 yıldır çalışma hayatımda ve ticari çalışmalarımda Samsun'un bütün ilçelerini de bilirim, dertlerini de bilirim. Samsun'u top yekün kucaklayarak siyasi çalışmalarımda ülkeme ve Samsunlu hemşehrilerime kapsamlı bir hizmet yapma gayreti ve inancı içerisindeyim." dedi.

Babasının Rize Kendirli'de 20 yıl aralıksız Belediye Başkanlığı yaptığını söyleyen ve AK Parti'nin kuruluşunda Rize'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la beraber 2001 yılında Rize Teşkilatı'nı kurduğunu söyleyen Uzun,"O gün bu gün  ben de Samsun'da yapılan bütün mahalli ve genel seçimlerde aktif olarak çalışmalara katıldım. 7 Haziran seçimlerinde de Milletvekili aday adaylığımı koydum" şeklinde konuştu.

Adnan Bahadır ise, "Hanım kardeşlerimizin AK Parti'de görev almaları ve siyasete katılmaları takdire şayan bir durumdur. Sizi tebrik ediyor, aday adaylığınız hayırlı olmasını diliyorum" temennisinde bulundu.

Ziyaretten sonra AK Parti İl Binasın'da Milletvekili aday adaylığı ile ilgili dün basın toplantısı düzenledi. Açıklama esnasında kadınların çokluğu dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.