RET YEDİ!

RET YEDİ!
Samsun’daki icraatları nedeniyle merkeze çekilmesinin ardından hakkındaki açılan FETÖ davalarıyla bir dönem gündeme konu olan Eski TRT Genel Müdürü ve Samsun Valisi İbrahim Şahin, Adnan Bahadır'a açtığı manevi tazminat davası mahkemeden ret cevabı aldı.

Eski TRT Genel Müdürü ve Samsun Valisi İbrahim Şahin, gerek TRT’de görev yaptığı dönemdeki icraatları gerekse Samsun’daki icraatları nedeniyle merkeze çekilmesinin ardından hakkındaki açılan FETÖ davalarıyla bir dönem ülke gündemine konu olmuştu. Samsun'da görev yaparken gazetemize ve yayın yönetmeni Adnan Bahadır'a açtığı manevi tazminat davası mahkemeden ret cevabı aldı.

KAMUOYU HER ŞEYİN FARKINDA
Eşinin FETÖ'den ABD’de kaçak bulunduğu iddia edilen eski Vali İbrahim Şahin, TRT Genel Müdürü iken yaptığı atamalardan dolayı şüpheli sıfatıyla dava konusu olduğu artık tüm kamuoyunun malumu. Samsun'da görev yaptığı dönemde yaptığımız haberler sonrası, avukatı Adem Güney ile birlikte gazetemize adeta savaş açmıştı. Adem Güney ise iddiaya göre yakın dostu TRT tecrübesiyle İbrahim Şahin'in telkinleriyle haber sitesi kurmuştu.

rfrfrf-001.jpg

ADEM GÜNEY'LE YAKIN İLİŞKİSİ
AK Parti Milletvekili Çiğdem Karaaslan’la birlikte 28 Şubat'ın yıl dönümünde uçakla Samsun’a gelmesi esnasında basın mensuplarına poz vermekten kaçınması akıllara ‘kimden kaçtı?’ sorusunu akıllara getirmişti. Samsun’da görev yaptığı dönemde her akşam Adem Güney’in sahibi olduğu kafede oturmasıyla gündeme gelmişti. İbrahim Şahin’in Adem Güney’le olan yakın ilişkisi nedeniyle kamuoyundan büyük tepki aldığı da bilinmekteydi. 

manset-009.jpg

manset-3-001.jpeg

manset-2-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum