REKTÖR BİLGİÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

REKTÖR BİLGİÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç'e, makamında, çeşitli kurum ve kuruluşlarca hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı

AK Parti Samsun Gençlik Kollarından Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarete Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Saral Sarıalioğlu da eşlik etti.Ziyarette Rektör Bilgiç’i yeni görevinden dolayı tebrik eden Gençlik Kolları Başkanı Göktepe ve beraberindeki heyet kendisine çalışmalarında başarılar diledi.Rektör Bilgiç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başkan ve beraberindeki konuklara göstermiş oldukları incelikten ötürü teşekkür etti.

PTT Baş Müdürü Adnan Sert'ten Hayırlı Olsun Ziyareti
PTT Baş Müdürü Adnan Sert, hayırlı olsun dileklerini sunmak amacıyla Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'i makamında ziyaret etti.7 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Adnan Sert, Rektör Sait Bilgiç'e yeni görevi dolayısıyla başarılar dileyerek hediye takdim etti.Rektör Bilgiç, konuğuna armağanı için teşekkür ederek ziyareti için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Aşmak İçin Hareket” Projesi Samsun İl Yürütme Kurulu Üyelerinden Ziyaret
“Aşmak İçin Hareket” Projesi Samsun İl Yürütme Kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i 7 Eylül Çarşamba günü makamında ziyaret etti. 
Ziyarette; Samsun Valilik Protokol Müdürü Çağlayan Turhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular ve Engelliler Şube Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Müdürü Mümin Tan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Sebahattin Göktürk, Beyazay Derneği Samsun Şube Müdürü Mehmet Akbulut ve Genel Sekreter Ahmet Tayfur Aslan, Rektör Bilgiç’i kutlayarak yeni görevinde kendisine başarılar diledi.Rektör Bilgiç ise ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek konuklarına teşekkür etti. 


Veteriner Hekimler Odasından Tebrik Ziyareti
Samsun Sinop Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mahmut Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.Ziyarette Başkan Çetinkaya ve üyeler, Rektör Bilgiç’i tebrik ederek rektörlük görevinin hayırlı olmasını diledi.Ziyaretten duyduğu mutluluk ve memnuniyeti dile getiren Rektör Bilgiç de Başkan Çetinkaya ve üyelere gösterdikleri incelik için şükranlarını sundu.

İnsanı Yardım Hareketi Derneği’nden Tebrik Ziyareti
Samsun İnsani Yardım Hareketi Derneği Başkan Vekili Ersan Salihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.Rektörlük makamında 7 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, Başkan Salihoğlu ve yönetim kurul üyeleri Rektör Bilgiç'e yeni görevinde başarılar diledi.Rektör Bilgiç, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.