REKOR HİZMETLER ALKIŞLANIYOR

REKOR HİZMETLER ALKIŞLANIYOR
Tok,  vatandaşla aralarında gönül bağı olduğuna dikkat çekerek, hayata geçirdiğimiz projelerimiz ve hizmetlerimiz memnuniyetle karşılanıyor “dedi

İlkadım İlçesi muhtarlar toplantısında konuşan Başkan Tok,  vatandaşla aralarında gönül bağı olduğuna dikkat çekerek, hayata geçirdiğimiz projelerimiz ve hizmetlerimiz memnuniyetle karşılanıyor “dedi.

İlkadım  Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  19 Ekim muhtarlar günü öncesi İlkadım İlçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Samsun Merkez Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin ve mahalle muhtarları ile Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Başkan Tok,  Halkın yerel yönetime katılımını sağlama açısından muhtarların önemli vazife üstlendiğini ifade etti.

“MUHTARLAR GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ”

Mahalle muhtarlarının bulunduğu mahallede vatandaşla, belediye ve devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Başkan Tok, “ Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle çalışıyoruz. Yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz siz muhtarlarımız, fedakarca görevlerini yerine getiren bizim mahallelerdeki gözümüz ve kulağımızsınız." dedi.

“HALKIMIZLA ARAMIZDA GÖNÜL BAĞI VAR.”

Muhtarlara belediye ile ilgili hizmetleri, faaliyetleri, proje ve yatırımları anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Muhalefetinde de takdir ettiği projeleri ve yatırımları hayata geçirdiklerini kaydetti.  Halkı kucaklayan ve taleplerine kulak veren belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Başkan Tok, “ Sokağa indiğimizde, esnafımızın, vatandaşlarımızın ihtiyacını ve taleplerini dikkate alıyoruz. Projelerimizi, hizmetlerimizi toplumumuzun ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz.  Hayata geçirdiğimiz, projelendirdiğimiz tüm projelerimize baktığınızda toplumun tüm kesimlerine dokunan belediyecilik anlayışımızı göreceksiniz. ”diye konuştu.

“PROJELERİMİZ, HALKTA MEMNUNİYET OLUŞTURUYOR.”

3, 5 yıla sığdırarak hayata geçirilen proje ve yatırımların halkta büyük yankı uyandırdığına dikkat çeken Başkan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi, Selçuklu mimarisiyle yapılan Karadeniz’in en büyük Camii ve Külliyesi, Yeni Belediye Hizmet Binası, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, Ihlamur Cafe ve Restaurant, Koşu Yolu Parkuru, 15 Temmuz Millet Yolu, Yerinde Dönüşüm Projesi, ilçe genelinde yapılan 43 park ve 10 halısaha, Fen İşleri Müdürlüğü’nün mahallelere yaptıkları yol çalışmaları ve camilere yapılan tadilat, bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri hakkında açıklamalar yaptı.  Tok, “ Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerin yanı sıra kentin modern gelişimiyle birlikte toplumun sosyal huzuru ve refahını artıracak mega yatırımların, İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.