REKABET KIZIŞTI!

REKABET KIZIŞTI!
Samsunspor takımı kaptanlarından Ercan Yazıcı, “Samsunspor’da oynamak bir ayrıcalıktır. İnşallah taraftarımıza sezon sonunda şölen havası yaşatacağız. Geçen seneki hatamızı telafi edeceğiz” dedi.

YÜZDE 100 HAZIR OLACAK
Medya Direktörü Murat Sandıkçı’nın hazırlayıp sunduğu Bire1 programının konuğu olan Ercan Yazıcı, sezon sonunda şampiyonluğun geleceğine inandığını söyledi.İlk olarak sakatlığı hakkında bilgi veren Ercan Yazıcı, “Sakatlığımın üzerinden 9 ay geçti. 1 aydır takımla çalışıyorum. Biraz eksikliklerim var. Lig başlayana kadar yüzde 100 hazır olacağıma inanıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Daha fazla güçleniyorum. Eski formuma kavuşmama çok az kaldı. İnşallah sezona başladığımız ilk maçtan itibaren takıma faydalı olacak seviyeye geleceğim” dedi.

 mans.JPG
SAMSUNSPOR'DA AİLE ORTAMI 
Bolu ve Erzurum kamplarını değerlendiren Ercan Yazıcı, “Erzurum’da güzel bir ortam var. Burada yeniden aile ortamı oluştu. İyi futbolcular geldi. İyi bir takım hüviyetine kavuştuk. Bunun meyvesini inşallah lig başlayınca iyi skorlarla alacağız. Takımdaki rekabet ortamı hem Samsunspor’un hem de bizim faydamıza. Çünkü herkes hazır olmak zorunda. Lig 34 haftalık bir maraton. Bunun faydasını inşallah ligde alacağız. Çünkü sürekli çalışmak zorundayız. Samsunspor’u layık olduğu yere çıkartmak için adım atmalıyız. Takımımıza yeni gelen arkadaşlar çabuk uyum sağladılar. Zaten iyi futbolcular ve iyi insanlar. Samsunspor’a faydalı olacaklarını düşünüyorum. Kulübümüzün ve camiamızın ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyorlar” diye konuştu.

 
GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ
Başkanımız İsmail Uyanık’ın altyapıdan yetişen oyunculara olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Ercan Yazıcı, “Başkanımızın bize olan güvenini sahada iyi mücadele ederek yansıtmalıyız. Onun için bize de büyük iş düşüyor. Hem performans olarak hem de saha içinde ve dışarıda örnek davranışlar sergilememiz gerekiyor. Samsunspor’da oynamak bir ayrıcalık, bunun farkındayız. Samsunspor’da geçirdiğimiz her anın kıymetini bilmeliyiz. Çünkü bu kulüp zorlukları aştı. Şu anda da önü açık durumda. Allah’ın izni ile başkanımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.

ŞÖLEN HAVASI YAŞATACAĞIZ
Yeni sezondan tek beklentilerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Ercan Yazıcı, şöyle konuştu:“Yeni sezondan tek bir beklentimiz var. O da şampiyonluk. Taraftarımızın da bizi yalnız bırakmayacağından eminiz. Bize inanıp güvensinler. Biz artık her şeyin farkındayız. Samsunspor’u layık olduğu yere çıkartmak için adımı atmalıyız. Bu sene şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Geçen sene taraftarımız bize çok destek oldu. İnşallah bu sezon sonunda şölen havası yaşatacağız. Geçen seneki hatamızı telafi edeceğiz.”

REKABET KIZIŞTI!

REKABET KIZIŞTI!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.