REİS SEN NELERE KADİRSİN

REİS SEN NELERE KADİRSİN

                                                    

Bıyığa karşı tavırlarıyla tanınan ve yakın çevresinde bulunan arkadaşlarına bıyıklarını kestirdiği iddia edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın bıyık bırakması Reis sen nelere kadirsin söylemlerine neden oldu. Başkan Yılmaz’ın bıyıklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla bıraktığı iddiaları bu söylemlere neden olmakta.

 

 SON ONBEŞ YILDIR BIYIKSIZDI

 Yusuf Ziya Yılmaz’ın Karayolları Bölge müdürlüğünün ardından hiç bıyık bırakmadığı, bıyık bırakan yakın çevresine de bıyıklarını kestirdiği son on beş yıldır hiç bıyık bırakmadığı ama Cumhurbaşkanının talimatı veya o minvaldeki tavırları sonucunda bıyık bıraktığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA...

Yusuf Ziya Yılmazın birilerine yaranmak adına bıyık bıraktığı iddia edilen Yusuf Ziya Yılmaz’ın bu hareketi kamuoyunun dikkatinden kaçmaz iken kamuoyu Yusuf Ziya Yılmaz’a ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol uyarısında bulundu. Başkan Yılmazın bıyık bırakmasının yapmacık hareket olduğunu da iddia eden vatandaşlar bu tavırlardan vazgeçmesini tavsiye ettiler. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum