Referandum sonrası ilk meclis toplantısı

Referandum sonrası ilk meclis toplantısı
Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı tarafından 76. İlçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantı 19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, %75.59 oy oranıyla Cumhurbaşkanlığı hükümet sitemine destek veren tüm 19 Mayıs Halkına teşekkür ediyorum. dedi.Önemli bir referandumu geride bıraktıklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında; ‘’ %75,59 EVET ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine güçlü bir şekilde destek veren 19 Mayıs Halkımıza, sivil toplum örgütlerimize, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize,19 Mayıs Ak Parti teşkilatımıza seçim boyunca canla başla çalışan ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bugün bu toplantıyı yapıyor olmamız Ak Parti Teşkilatlarının ne kadar diri olduğumuzun kanıtıdır. 3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara bugünden geçi yok başlıyoruz.’’ dedi.
19 Mayıs İlçe teşkilatına seçim kampanyasındaki yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür eden İl Başkanı Muharrem Göksel "Tüm Türkiye'nin gözü 16 Nisan referandum seçimlerindeydi. Ancak Allah'a şükürler olsun ki 15 yıllık iktidarımızda atmış olduğumuz temelin öyle kolay kolay sarsılmayacağı fark edildi. Bunu fark eden halkımız bizlere 16 Nisanda referandum zaferini yaşattılar.19 Mayıs ilçemizde çok güzel bir oy aldık. İnşallah bundan sonra bu oy oranlarımız daha da artacak. Bu başarıya emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Türkiye'de hükümet sisteminin 200 yıldır tartışıldığını dile getiren Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı; "Uzun yıllardır devam eden mevcut sistemin yerine cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gelmesi kolay bir durum değildir. Halkımız % 51.4 ile destek verdi. 19 Mayıs İlçemizde her üç kişiden ikisi 'evet' diyerek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine sahip çıktı. Tüm hemşerilerimize ve aziz milletimize teşekkür ediyorum."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.