Rattan ve Bambu Bahçe Mobilyası Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar

Rattan ve Bambu Bahçe Mobilyası Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar
Öncelikli olarak alınacak olan Bursa bahçe mobilyası ürününün Endonezya yapımı olması çok önemli bir unsurdur.

Öncelikli olarak alınacak olan ürününün Endonezya yapımı olması çok önemli bir unsurdur. Genellikle bu ürünler dayanıklı, kaliteli ve lekesizdir. Rattan örülmüş hasırlarının çap ve ölçülerinin aynı olması oldukça önemli bir durumdur. Masa ve sandalye yüzeyleri düzgün ise diğer bağlantılarının vidalarla tutturulmasına ve sağlamlığına bakılır.

Rattan hasırların kırık veya seyrek şekilde örülmüş ve esneme yapan bir halde olmaması gerekir. El işçiliğine dikkat ederek uçlarının nasıl gizlendiğine ve açıkta kalmadığına dikkat etmek gerekir. Bu nedenle Rain Garden sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Rattan Bambu Mobilyaları Nasıl Korunmalı

Rattan ve bambudan üretilen ürünlerini aşırı su ve sağanak yağan yağmura karşı korumak gerekir. Ürünü hortumla yıkamak yerine fırça ve kuru bez ile silmek daha iyi olur. Zaman zaman ilaçlanmalıdır. Aksi halde üründe böceklenme görülmesi mümkündür. Rattan piyasa da doğal olarak bulunan bir malzeme değildir.

Hangi Malzemelerden Üretilirler?

Polietilen fiber malzemeden üretilme durumları da vardır. Bu madde ise doğa korumalı olup, kimyasal bir zararı bulunmaz ve dayanıklı bir malzeme türüdür. Plastik rattan modeller ise kar, yağmur ve don olayından etkilenmez. Güneş ışınına da oldukça dayanıklıdır. Bambu ürününü de sudan ve ısıdan korumak gerekir. Bambu ürünü ev içerisinde kullanılacak ise petek yanlarından uzak olmalıdır. Aksi halde kuruyup kırılma yapabilir. Bunun için Rain Garden sitesinden hizmet alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.