RANT MI VAR?

RANT MI VAR?
Çarşamba'nın Kızılot ve Akçatarla Mahallesi sınırları içerisinde bulunan araziler hayvan çiftliği kurulmak üzere satın alınıyor. O bölgede yaklaşık 2 bin dönüm arazi el değiştirdi. Köylü gerçeği öğrenmek istiyor.

2 BİN DÖNÜM ARAZİ ALINDI
Çarşamba Kızılot ve Akçatarla Mahallesi sınırları içerisinde bulunan araziler hayvan çiftliği kuracağız niyetiyle satın alınıyor. Mahalle sakini emekli astsubay Nihat Çekiç gazetemize yaptığı açıklamada önemli bir noktaya dikkat çekerek, "Buraya hayvan çiftliği kuracağız diye yüzlerce dönüm araziyi aldılar ve daha da devam ediyorlar. Bu işte bir gariplik var. Bu kadar çok araziyi ne yapacaklar" diye konuştu.

ACABA İMAR MI GEÇECEK?
Bir taraftan hayvan çiftliği kurma çalışmaları devam ederken diğer taraftan da arazi satın alımının devam ettiği bölgede bu kadar çok arazinin satın alınmasını şüpheyle karşılayan mahalle sakinleri, "Hayvan çiftliği kuracağız diye bu kadar çok arazi alınmasında bir gariplik var. Yoksa buralardan imar geçtikten sonra arazileri parselleyip, yüksek fiyata satarak rant mı elde edecekler" diye endişeyle sordu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.