RAMAZAN'DA SEMAVER KEYFİ

RAMAZAN'DA SEMAVER KEYFİ
Samsun'da rasatane mahallesi yüzüncü yıl bulvarında faaliyet gösteren Mehmet Davulcu, Çorumlu Mehmet lakabıyla anılan aile paris cafe önünde köprü altında ramazan akşamları kurulan dev semaver ile çay tiryakilerine hizmet vermeye devam ediyor.

"AİLECEK HİZMET SUNUYORUZ"

Çayın haricinde her gün 30-40 kişilik gruplara iftar yemeği hazırlayan Davulcu, "18 yıldır bu meslekte ailece samsun halkına hizmet sunmaktayım, cafemiz çift katlı olup ailelere hizmet vermektedir. Müşterilerimize tamamen organik ürünlerle her sabah kahvaltı türü sunarken öğle ve akşamları ise lezzetli ev yapımı olan sıcak çeşitli yemeklerle hizmet vermeye devam ediyoruz. Ramazan ayını çok iyi idrak ederek güler yüzlü personelimizle yaptığımız hizmetler halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır" diye konuştu.

"AİLE ORTAMINDA BİR MEKAN"

40 yıllık meslek hayatının 18 yılını Samsunlulara hizmet vermekle geçirdiğini belirten Mehmet Davulcu, "Paris Cafe'nin aile ortamında bir mekan. Ramazan dolayısıyla mekanımız her akşam ailelerle dolup taşmaktadır, yaptığımız bu etkinlikler ramazandan sonra da devam edecek. Bütün Samsunluları her akşamki semaver çay keyfine bekliyorum" dedi. Murat ÇAKIRGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.