Ramazan Sokağı’nda ‘ilahi ve sema’ ziyafeti

Ramazan Sokağı’nda ‘ilahi ve sema’ ziyafeti
Terme Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri ilahi konseri ve sema gösterisi ile devam etti.

Son dönemde hayata geçirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçenin çehresini değiştiren Terme Belediyesi, vatandaşlara ramazan ayını coşku ve heyecan içinde yaşatıyor. Dün akşam Terme Ramazan Sokağında Türk tasavvuf müziği eşliğinde semazen gösterisi yapıldı.

‘25 KİŞİLİK KADRO’

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği ses ve saz sanatçıları 25 kişilik dev kadroyla muhteşem bir gösteri sundu. İlahilerin okunduğu, sema gösterilerinin sunulduğu program alanı dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIM’

Programda yer alan ve hemşerilerinin ilgisinden memnuniyetini dile getiren Terme’li Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Sanatçısı Ertuğrul Sevindik "Memleketimde böyle bir gece yapmak beni çok memnun etti. Her daim sizlerin yanındayım. Böyle güzel bir geceye emeği geçen, başta Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve ekibine çok teşekkür ederim."dedi.

‘TERME’DE GÜZELLİKLER YAŞANIYOR’

Terme halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Kul,” Ramazan ayında birçok güzelliği bir arada yaşıyoruz. Terme’de ramazan güzel bir şekilde yaşanıyor. Allah birlik ve beraberliğimizi arttırsın. Halkımızı mutlu edecek her çalışmada yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.