RAMAZAN BİTERKEN PİDELER KAPIŞILIYOR

RAMAZAN BİTERKEN PİDELER KAPIŞILIYOR
Yüzüncü yıl bulvar yolu üzerinde faliyet gösteren fıtıncılar Ramazan ayı boyunca yaptıkları sade ve yumurtalı pidelerle Samsun halkının taktirini kazandılar.

Her gün saat 16.00'da başlayan Ramazan pidesi kuyrugu İftar saatine dakikalar kalana kadar aralıksız devam ediyor. Bu yoğunluk karşısında ise İşletme sahipleri müşterilerine en kısa sürede Pidelerini yetiştirmek adına pide ustalarının sayılarını arttırarak müşterilerine en iyi hizmeti verme yarışına girdiler. 11 ayın sultanı Mubarek Ramzan ayının en güzel anı insanlar akşam üzeri açıktıkça fırınlardan pişen ve evlere giren enfes pide kokuları Ramazanın güzellşkği ve bereketini ortaya çıkarıyor.

Ramazan ayının son haftasına girildiği şu günlerde müşteriler ile yapmış olduğumu sohbetlerde kendileri eski Ramazan günleri aradıklarını ancak Ramazan pidesi ve Ramazanının tatlısı olan bal atomun halen daha üretilmesi kendilerini geçmişe götürdüklerini belirttiler. Genç Pide ustası Mert Aslan ise yaptığı açıklamada,"Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda yoğunluğun bir hayli fazla olması, Ramazan ayında havaların sıcak olması ve fırının yüksek ateşi karşısında her ne kadar zorlansakta müşterilerimize en iyi hizmeti vermekten dolayı gururluyuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.