RAMAZAN 1 YILLIĞINA SAMSUNSPOR'DA 

RAMAZAN 1 YILLIĞINA SAMSUNSPOR'DA 
Samsunspor, Trabzonspor'dan orta saha Ramazan Övüç'ü 1 sezon için kiralık olarak kadrosuna kattı. Genç futbolcu Nuri Asan Tesislerinde kendisini Kırmızı beyazlı yapan resmi sözleşmeyi imzaladı. 

1 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI
Samsunspor'dan bir transfer daha. Kırmızı beyazlılar geçtiğimi sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu futbolcu Ramazan Övüç'ü 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen imza törenine Samsunspor İkinci Başkanı Rüştüarapoğğlu, Genel Sekrete İbrahim Çevik, Sportif Direktör Coşkun Zeren ve çok sayıda Basın mensubu katıldı. Başarılı orta saha oyuncusu Ramazan Övüç kendisini Samsunsporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalamsının ardından Kırmızı beyazlı formayı giyerek kameralara poz verdi. 

SAHADA KONUŞACAĞIM 
Samsunspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ve taraftarların gerçek Ramazan'ı sahada göreceğini belirten genç futbolcu,"Samsunspor gerçekten çok büyük bir camia. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen Başkanımız Erkut Tutu'ya ve Teknik direktörümüz Alpay Özalan'a teşekkür ediyorum. Saha dışından çok saha içinde konuşmayı seviyorum. Yeni sezonda herkes gerçek Ramazan'ı sahada görecek. Hedefi şampiyonluk olan Samsunspor'da elimden gelen her şeyi yapacağım" şekinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.