RAKİP TANIMADILAR

RAKİP TANIMADILAR
SAMSUNLU SPORCULAR MUAY THAİ ŞAMPİYONASI'NDA RAKİP TANIMADI

Aydın’ın Söke ilçesinde düzenlenen Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda  zafer Samsunlu sporcuların oldu. Şampiyona damga vuran Samsun’dan  katılan sporcular  6 Türkiye birinciliği, 4 Türkiye ikinciliği ve 12  Türkiye üçüncülüğü kazandı.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dereceye giren sporcuları kutlarken," Spor Kenti Samsun’ sloganı ile çıktığımız bu yolda yaptığımız yatırımların karşılığını görmek, bizleri ayrıca mutlu ediyor "diye konuştu.

12 SPORCU DERECE YAPTI 
Türkiye Muaythai Federasyonu'nun düzenlediği  “Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası” Aydın’ın Söke ilçesinde yapıldı. Türkiye Şampiyonası’na 81 ilden yaklaşık 2 bin sporcu, hakem ve antrenör katıldı.  Sporseverlerin ücretsiz olarak izlediği şampiyonada Samsun’dan Rahman Germi, Tuğba Nur Kıvrak, Öznur Teker, Tuğçe Akkuş, Bekir Karaömerlioğlu ve Esma Nur Uçak Türkiye birincisi olurken, Tuba Akkaya, Gamze Ayaydın, Büşra Taşdemir, Yasin Uçan Türkiye ikinciliği  ve 12 sporcu da Türkiye üçüncülüğüne imza attı.
 

BAKAN KILIÇ TEBRİK ETTİ
Gençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay kılıç  Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda 21 madalya kazanan Samsunlu sporcuları kutladı. Sporcular başta olmak üzere başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle:  “81 ilden 2 bin sporcunun katıldığı Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda toplamda 21 madalya kazanan Samsunlu sporcuları ve antrenörlerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. ‘Spor Kenti Samsun’ sloganı ile çıktığımız bu yolda yaptığımız yatırımların karşılığını görmek, bizleri ayrıca mutlu ediyor. Tüm branşlardaki sporcularımızın bulundukları illeri ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edebilmeleri, Ay-Yıldızlı bayrağımızı hep en üst seviyede tutabilmeleri adına yaptığımız çalışmaları sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir. ''Bu anlayış ile yatırımlarımızı sürdüreceğiz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.