Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Rahat ama rahatsız bir maç

Kimin söylediğini bilmiyorum ama futbolda atasözü gibi bir deyim vardır; ''YENEMİYORSAN YENİLME '' 24.cü hafta sonunda bunu yaşadık. Geriye kaldı 10 tehlikeli maç, bu maçların beşini 12.ci adamın büyük desteği ile içerde oynayacaktık ama bu hafta saha içine girip ırta hakeme saldırmak isteyen o şahıs yüzünden 2-3 maç saha kapatma veya seyircisiz oynama cezası alacağız.İçerde oynayacağımız Adana-Manisa-Ankaragücü karşılaşmalarını büyük bir ihtimalle cezalı oynayacağız.
Samsunspor ofansif oyuncularının hepsi,  ellerini taşın altına sokar durumda oynuyorlar . Böyle formda ve zaten kaliteli olan hücum hattını yakalmış bir takımın yapacağı tek iş, takımı topsuz oyunda rahat ettirecek orta saha ve defansın balans ayarını çekmek oluyor. Ama bu ayarı çekemediğimiz için rahat oynayacağımız maçlarda bile rahatsızca oynuyoruz. KOnya maçının ilk yarısında, penaltıdan yediğimiz gole kadar forvette ki topçularımız  Abdulkadir ve Haluk' un 4.cü bölgedeki çapraz koşularına ve çabalarına; savunmadaki topçularımızın kademe hataları ve acemice top kayıpları gölge düşürdü.25.ci dakikada yediğimiz golden sonrada takım iyice panikliyerek, oyunu 2 ve 3.cü bölgemizde kabul etmek zorunda kaldı. İkinci yarıdan itibaren Besim hoca tüm riksleri göze alıp savunmayı 3.cü bölgeye çekerek ve birazda Konya sporun geriye yaslanmasından faydalanarak ikinci 45 dakikayı tek kale oynadı.
Bence hocanın yaptığı oyuncu değişiklikleri yerinde ve zamanındaydı.Son dakikada ki o bomboş posizyonu kullanamayan Ahmet ARI'ya ben çok güveniyorum. Merak ettiğim bir konu var ki : 90 + 4  deki o endirek vuruşunu Ahmet ARI kullanacak gibiydi, Abdulkadir' le aralarında ne gibi bir konuşma geçti de topa Abdulkadir vurdu ve gol oldu ((1-1)) Çok merak ettim??

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR