RAGIP SAVAŞ’TAN ANLAMLI ZİYARET

RAGIP SAVAŞ’TAN ANLAMLI ZİYARET
JCI Samsun ve Piazza AVYM işbirliğiyle hayata geçirilen 10 Ünlü 10 Kütüphane Projesi kapsamında bir kütüphane daha açıldı.

14 Mart Cumartesi günü, 10 Ünlü 10 Kütüphane Projesi kapsamında Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet Ortaokulu Ragıp Savaş Kütüphanesi’nin açılışı için Samsun’a gelen Ragıp Savaş, açılış sonrası Samsun Piazza AVYM’de düzenlenen söyleşi ve imza günü kapsamında sevenleriyle buluştu.


Dizilerin ve tiyatro sahnelerinin sevilen ismi, başarılı oyuncu Ragıp Savaş, Samsun’da yaşamdan ve alışverişten keyif alanların buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. JCI Samsun ve Samsun Piazza Alışveriş Merkezi tarafından destek verilen 10 Ünlü 10 Kütüphane Projesi kapsamında Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet Ortaokulu Ragıp Savaş kütüphanesinin açılışına katılan sanatçı, duygularını Piazza ziyaretçileri ile paylaştı.

"ÇOCUKLAR KİTAP OKUMALI"

Samsun Piazza’da düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde hayranlarıyla sohbet de eden ünlü oyuncu, projeyle ilgili yorumlarını paylaşırken, çocukların önce kitap okumayı tercih etmeleri gerektiğini dile getirdi. Sanat ve televizyon dünyası ile ilgili merak edilenleri de yanıtlayan Savaş, bilinçli sinema ve tiyatro izleyicisi olmanın çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunacağını, televizyonlardaki bazı yapımların çocuklara uygun olmadığını belirtti.

"SAMSUN'DA BİR SANAT AKADEMİSİ AÇABİLİRİM"

Samsun’u çok beğendiğini de belirten Ragıp Savaş, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bursa’da kurduğu sanat akademilerinden bahsederek ilerleyen dönemde Samsun’da da bir akademi açabileceğini belirtti. Ziyaretçiler arasından iki minik hayranının oyunculuğa olan ilgisini paylaşması üzerine sevilen oyuncu, istedikleri zaman onlara destek olacağını da söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.