Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Puanı değil... Arzu ve hırsı beğendik

Stadyumdan içeri girdiğimde uzun zamandır hasret kaldığım taraftar topluluğunu görünce epeydir yaşamadığım heyecanı yaşadım maç öncesi. Hafta içinde, isimlerini bile yazmaya tenezzül etmediğim futbolculardan iki tanesinin daha önceki haftalarda Bülent KORKMAZ ile anlaşarak Karabük spor da oynamak istemeleri ve bu yüzden yarattıkları sanal ortam sonrası kulüpten ayrılmaları; Atamızın '' Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim ''  sözlerinin ne kadar doğru olduğunun kanıtı gibiydi bence.
 4-4-2 sistemi ile Bance ve Zenke' yi çift santrafor olarak kullanan ve uzun zamandır hırslı, istekli ve arzulu olarak üç puanı düşünen ki; bu düşüncesini 90 dakika boyunca sürdüren ve ilk defa geriye yaslanarak, rakibinin açık vermesini bekleyen görüntüsünden uzak olan bir takımı izlemek bana çok büyük bir zevk verdi. 90 dakika boyunca bence sahanın en iyisi olan Bance 4.bölgede yaptığı şahsi preslerle Beşiktaş'ın hücumlara organize çıkmasını engelleyerek,  bilinçli ve çalışılmış ataklarını yavaşlatarak, gerek orta sahada gerekse de savunmada yaptığı olumlu ve faydalı hareketlerle olumlu not aldı. Sol tarafta ilk defa ilk on birde izlediğimiz ve Beşiktaş'ın özellikle bu kanattan olan ataklarına çok iyi karşılık veren, gerektiği posizyonlarda da hücuma destek olan Yenal 90 dakika olumlu bir görünüm sergiledi. Uzun zamandır böyle istekli ve arzulu görmediğim Murat bu formunun karşılığını 37. dakikada attığı golle ((1–0)) alarak ileriki haftalarda çok iyi işlere imza atacağını gösterdi sanırım. Hakem Fırat AYDINUS' un Beşiktaş'a benim gördüğüm kadarıyla haksız yere verdiği penaltı armağanını kabul eden EDU durumu1–1 getirerek, karşılaşmadan sonra bu sene ilk defa gol atmasına vesile olan hakeme teşekkür etmeyi unutmamıştır inşallah….
 Beşiktaş karşısında aldığımız 1 puan, Sivas ve Gençler Birliği karşılaşmalarında alacağımız puan ve puanlarla çok daha önem kazanacaktır. 90 dakika boyunca susmayan taraftarlarımıza ve formalarının ilk defa ter su içinde kaldığını gördüğüm topçu kardeşlerime, karşılaşma boyunca hücumu ve 3 puanı düşünerek bize gene sürpriz yapan PETKOVİÇ hocaya teşekkürler…………….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR