PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Sportif direktör Zeren:"Sahamızda önce Mersin İdmanyurdu, ardından Boluspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan 6 puan çıkarmamız gerekiyor".

 

 

GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR YOLA GİRDİK 
Zeren, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu hafta konuk edecekleri Mersin İdmanyurdu'nun da kendileri gibi ligde kalma mücadelesi verdiğine dikkati çekti. İki takım için de önemli bir maç olacağını vurgulayan Zeren, "Artık dönüşü olmayan bir yola girdik. Özellikle sahamızda puan kaybetmememiz lazım. Sahamızda önce Mersin İdmanyurdu, ardından Boluspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan 6 puan çıkarmamız gerekiyor." diye konuştu.

DEPLASMANDA 1 YILDIR GALİBİYET ALAMIYORUZ 
Deplasmanda bir yıldır galibiyet alamadıklarına işaret eden Zeren, "Bu, bizi hakikaten çok üzüyor. Taraftarlarımızı mutlu edememek, üzerimizde inanılmaz baskı oluşturuyor. İnanıyorum ki Mersin İdmanyurdu maçı ile Samsunspor bambaşka bir kimliğe bürünecek." ifadelerini kullandı. Coşkun Zeren, Sivasspor maçında sakatlanan kaleci Furkan Köse'nin bir, Ahmet Burak Solakel'in de iki hafta takımdaki yerini alamayacağını kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.