PUAN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Her sezon olduğu gibi bu sezon da Samsunspor taraftarları ve şehri ‘o sene bu sene’ diyorlar ve şampiyonluk adına yapılan kaliteli transferler ile Yılport Samsunspor, ligin en göz dolduran takımı oldu. 

TFF 2. lig beyaz grupta bulunan takımlar, Samsunspor karşısında, ne yazıktır ki arslan kesiliyorlar. Hedeflerinde Samsunspor’dan puan alalımda ne olursa olsun mantığını kullanıyorlar. Geçen sezon kıl payı kaybettiğimiz şampiyonluğu bu sezon mutlak yakalayabilmek adına Türkiye’de isim yapmış, deneyimli teknik direktör İrfan Buz, takımın başına getirildi. Henüz liglerin 3. haftasına girdiğimiz bu günlerde, oynadığımız üç maçtan 7 puan elde edebildik. 

Geçen hafta Ankara’da galip götürdüğü müsabakayı 2-2 berabere tamamlayan Yılport Samsunspor, Samsun ve çevre illerden gelen bine yakın taraftarının desteğini arkasına almasına rağmen, ne yazıktır ki galibiyeti koruyamayarak başkentte iki puanı bırakmış oldu. Bu haftasonu cumartesi günü kendi saha ve taraftarları önünde Yeni 19 Mayıs stadında saat 19’da Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edecek.

Yazımın başında da belirttiğim gibi bu takımın bana göre artık puan kaybetme lüksü kalmamıştır. Kısacası bu hafta itibari ile hem içerde hem dışarıda kazanmak zorundayız. Bu köşemden teknik direktör İrfan Buz’a sesleniyorum. Artık ideal 11’imizi sahaya sürmenin zamanı geldi de geçiyor. Çok kaliteli bir kadroya sahip kırmızı şimşekler, ne yazıktır ki hala istenen futbolunu sahaya yansıtamadı ve bunun önlemini almak sana düşüyor hocam. 

Efsane başkan İsmail Uyanık’ında bundan sonraki müsabakalar için futbolcuları ile tek tek konuşarak, dikkattlerini çekmesinin gerekliliğine inanıyorum. Takımda oynayan bütün futbolcuların, kulüpten tek kuruş alacağının olmaması ve hiçbir kulüpe nasip olmayan lüks otobüsleri ile seyahat etmenin güzelliği ile onlarında sahada çok koşüp, çok çalışıp savaşarak, bol gol atıp taraftarlarını coşturması gerekir. 

Kısacası lig yeni başladı. Bu uzun bir maraton. Sezon sonunda mutlu sona erişmek, şampiyon olabilmek için hep birlikte, beraberce hareket ederek bu şehri TFF 1. ligine taşımamız gerekiyor. Bu vesile ile bundan sonraki maçlarda, takımımıza üstün başarılar dilerim.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR