Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

PROVAKATÖRLER 

Dikkat ederseniz, ülkemizin her hamlesinde ortaya çıkan kiriptolar var.

Bunlar BESLEMELİ insanlar. Bunlar MİLLİ değil, Milliyetsiz, Bayrakları belli olmayan, nereden besleniyorlarsa, onun Bayrağını sallayan. VATAN HAİNLERİ . 
 
Başkanımızın da ifade ettiği gibi, KAÇMAYI-KIVIRMAYI adet haline getiren, CHP Genel Başkanına artık YOLLAR KAPALI. 15 Temmuz Darbe Girişiminde kendisine DARBECİ TANKLARIN YOL AÇARAK KAÇMASINA GÖZ YUMANLARIN, Hepsi ceza evlerindeki  tutuklulaklarına rağmen, Hala Siyaset yapabilen Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının o günden bugüne OYUNLARI bir türlü bitmiyor.

Fırat” ın Batısındaki TSK nın temizlik hareketlerinin hepsine bir şekilde karşı çıkan, PKK-PYD ve Meclisteki yandaşları HDP ile İŞTİRAK HALİNDE OLAN bu ŞER CEREYANININ, başı BAŞTAN EZİLMEDİKÇE RAHAT DURMAYACAKLARIDIR. 

CUMHURİYET MİTİNGLERİ-15 TEMMUZ KALKIŞMASI  ve hepsinin  SİYONİST MORDAK ve yayın organlarının CHP ile oluşturdukları ittifakın açıkça görünür olduğudur. FOX  TV ve Sözcüsü PORTAKAL ın HALKI  SOKAGA  ve ANARŞİYE ÇAĞIRAN söylemlerinin ebetteki, ne MİLLETİN nede DEVLETİMİZİN HAYRINA OLMADIĞIDIR. 

Bu BESLEMELERİN istedikleri, HUZURSUZLUK-İSTİKRARSIZLIK-ANARŞİ-TERÖR ve  ÜLKEMİZİ BATININ VESAYETİ ALTINA SOKMAKTIR.
ARTIK OYUN BOZULDU. MİLLİ LİDER ve İKTİDAR –MİLLİ ORDU ile, TÜRK MİLLETİ KENDİNE SAHİP  OLMUŞTUR. 

ABD-AB ve SİYONİSTLERİN müşterek oyunlarının artık TÜRKİYE üzerinde TUTMAYACAĞIDIR. 100 YILDIR UYUTULAN DEV UYANMIŞTIR. TÜRKİYE yalnız bir TÜRKİYE değildir. BİR MİLYAR YEDİ YÜZ MİLYON ÜMMED “ in bir GÖVDE olduğu BAŞ TÜRKİYE ile, CAN BULACAK, KAFİR ve KÜFRÜN OYUNLARI SON BULACAKTIR. 

Her gün, Yalan ve iftiralar ile, insanların beynini yıkayan ŞER cereyanlarının, artık ALENİ  OLARAK ORTADA OLDUKLARIDIR. Gazete sutunlarında, Medya da, Siyasette, her yere bir VİRÜS gibi yayılmış olmaları, Beşeri imtihanın görüntüsü olurken, CENNET ve CEHENNEM * e girecekleri de TASNİF etmektedir. 

gggg.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR