PROJELERİN SEÇİMİ

PROJELERİN SEÇİMİ
Samsun’da 31 Mart seçimlerine son 23 gün kala adaylar sahada çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Merkez ilçelerde ve Büyükşehir’de Cumhur İttifakı adına seçimlere giren AK Parti adayları yeni dönemde seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeleri açıklayarak polemiklerden uzak icraatların ve hedeflerin ortaya konduğu bir siyasetle seçim yarışını hareketlendiriyorlar.

2 DEV ORGANİZE SANAYİ GELİYOR
Mustafa Demir, her 2 dev sanayi kuruluşu ziyaretinde yaptığı açıklamalarda kısaca şu mesajları verdi: “Seçimlerden sonra ilk yapacak olduğumuz iş, Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi, Samsun’da 3 bin 500 dönüm organize sanayi bölgesini(OSB) kazandırmak. Milletvekillerimizin de katkılarıyla hemen 2019 yılında bunu oluşturuyoruz. Samsun merkezdeki OSB bin 500 dönüm. Yani biz mevcut alanın 2 katından fazlasını Samsun’a kazandıracağız. Arkasından 4 bin dönümlük bir alanı buraya dahil edeceğiz. Yetmeyecek, arkasından 5 bin dönüm daha yeni bir alanın peşine koşacağız.

demir-1-650x330.jpg

TARIM VE HAYVANCILIKTA YENİ DÖNEM
Kırsal kesimlerde üretilen sağlıklı ürünlerin semt pazarlarında oluşturulacak özel alanlarda başta Atakumlular olmak üzere tüm Samsunluların kullanımına sunulacağını açıklayan Zihni Şahin, “Böylelikle kırsal kesimdeki vatandaşlarımız ekonomik kazanç elde ederken şehirdeki hemşerilerimizin de sağlıklı ve organik gıdaya ulaşması sağlanacak” diye konuştu. Yine kırsal kesimlerde tarım ve hayvancılık faaliyetleri gerçekleştiren üreticilerin teşvik edileceğini ve destekleneceğini söyleyen Başkan Zihni Şahin, “Ürünlere alım garantisi getiren ‘Sözleşmeli Ürün Modeli’ uygulamasına geçeceğiz" dedi.

63133765_620x410.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.