“PROJELERDE HERKESİMİN GÖRÜŞÜNE BAŞVURUYORUZ.”

“PROJELERDE HERKESİMİN GÖRÜŞÜNE BAŞVURUYORUZ.”
Mahalle gezilerini ara vermeden sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un son durağı Rasathane Mahallesi Muhtarlığı oldu.

Muhtarlık bürosunu ziyaret ederek Ömer Giritli ile görüşen Başkan Erdoğan Tok, daha sonra AK Parti Rasathane Mahalle Başkanı Dursun Sezgin ve Rasathane Mahalle Muhtarı Ömer Giritli ile birlikte çevre esnafını gezdi, mahalle sakinleri ile sohbet etti.

“HEM GÖNÜL HEM HİZMET BELEDİYECİLİĞİ”

Yaptığı mahalle ziyareti ve esnaf gezisinde sevgi ve ilgiyle karşılanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gönül belediyeciliğinin yanı sıra hizmet belediyeciliğiyle yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaların her biri, ilçemize değer katarken insanımızın da gönlüne dokunuyor. Ziyaretlerimiz de, projelerimizi ve hizmetlerimizi halkımıza, esnafımıza anlatıyoruz. Daha güzel bir İlkadım inşa etme noktasında yeni projelerimiz konusunda her kesimden vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruyoruz. Görüyorum ki, vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun. Bu da bizi mutlu ediyor, çalışma azmimizi arttırıyor” dedi.

“MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ”

AK Parti’nin belediyecilik anlayışının yerel yönetimlerde hizmet kalitesini ve çıtasını çok daha yukarılara taşıdığını söyleyen Başkan Tok, “ AK Parti Belediyecilik anlayışı bir ekol olmakla birlikte aynı zamanda okuldur. AK Parti Belediyeciliğinin başarısının kaynağı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki yöneticilik anlayışıdır. Bu sebeple AK Parti’nin belediyecilik modeli ile kimse yarışamaz. AK Parti, belediyecilik anlamında kendi kendi ile yarışmaktadır. Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmet kapısıdır. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkârlıktır vardır” diye konuştu.

Onur Özsoy

haber-(4)-001.jpeg haber-(7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.