PROJELER HAVADA KALDI

PROJELER HAVADA KALDI
Geçtiğimiz aylarda Shereton Otel'de Samsunspor ekonomisini düzeltmek adına bir araya gelen Belediye Başkanları ve Vali İbrahim Şahin'e sunulan projeler havada kaldı.

 

"SÖZÜNÜZÜ TUTUN"
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu başkalığında gerçekleşen toplantıya 17 İlçe Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vali İbrahim Şahin katılım göstermişti. Samsunspor'un ekonomik yapısını düzeltmek için bir araya gelinen toplantıda Başkan Erkut Tutu, siyasiler projeler sunarak destek istemişti.  Daha sonra Siyasi temsilciler Nuri Asan Tesisleri'ne gelerek futbolcuların antrenmanlarını seyrederek, tatlı ikramında bulunmuştu.  Onca geçen ayın ardından Başkan Tutu'nun sunduğu projelere yönelik açıklama gelmedi ve harekete geçilmedi. Kırmızı Beyazlı taraftarlar ise siyasilere seslenerek verdiğiniz sözü tutun dedi. 

KURTULUŞ BİLETİ O PROJELERDİ
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun sunduğu projeler Kırmızı Beyazlı Camia'nın kurtuluş biletini kesmişti.  Başkan Erkut Tutu Shereton Otel'de gerçekleşen zirvenin ardından basın açıklamalarında bulunmuştu. Kırmızı Beyazlıların Başkanı Tutu gerçekleştirdiği basın açıklamasında tüm belediye başkanlarının ve Vali İbrahim Şahin'in olumlu yanıt verdiğini ayrıca katılımcıların gerçekten destek olmaya hazır olduğunu belirtmişti. 


7 MADDEDEN OLUŞAN PROJE
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu Shereton Otel'de gerçekleşen toplantıda Siyasilere şu projeleri sunmuştu; Personel Desteği; "Kulüpteki mevcut personelin her belediyeye, belediyelerin bütçeleri oranında dağıtımı yapılarak kulübün personel giderinin azaltılması, Belediyelerin mevcut personelinden geçici görevle kulüpte çalışmalarının sağlanması", Kulübün İAŞE giderlerinin karşılaşmasına destek sağlanması; "yiyecek, içeçek, kömür, akaryakıt", Merkez ve ilçelerde sabit gelir oluşturacak kaynaklar sağlanması; "otopark tahsisi, arsa temini, yeni dolmuş hatlarının oluşturulması", Yeni açılacak olan stadyumda belediyelere loca alınması, İç ve dış sahada oynanan müsabakalara taraftar için ulaşım desteğinin sağlanması, Sezon sonuna kadar bir defaya mahsus olmak üzere başkanların tavsiyesi ile nakit destek sağlanması, Seçilecek lise düzeyindeki okullarda, aidiyet duygusunun ve Samsunspor'luluk bilincinin geliştirilmesi amacıyla yapılacak Passolig çalışması için maddi kaynak sağlaması.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.