Profesyonel Sosyal Sorumluluk Projeleri

Profesyonel Sosyal Sorumluluk Projeleri
Ülke genelinde her köye erişim sağlayabilmek adına oldukça kaliteli işlere imza attığı bilinmekte olan Bilal Özdemir, 2012 yılında kurmuş olduğu InterTurkey isimli sosyal sorumluluk projesiyle de karşımıza çıkmıştır.

 Ülke genelinde her köye erişim sağlayabilmek adına oldukça kaliteli işlere imza attığı bilinmekte olan Bilal Özdemir, 2012 yılında kurmuş olduğu InterTurkey isimli sosyal sorumluluk projesiyle de karşımıza çıkmıştır. Hayvan haklarından yolda kalan insanlara yardım edebilmeye kadar her türden konu ile ilgilenmeye çalışılan InterTurkey Doğa Platformu, bünyesinde birçok alt oluşumu barındırmaktadır. İlgili oluşumun ve InterTurkey yapılanmasının kurucu üyelerinden olan , ‘’2012 yılında çıktığımız bu yolda ülkemizin dört bir noktasına erişim sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda bana destek olan ve çalışmaları ile yardımcı olan tüm hayır severler teşekkürü borç biliyorum.’’ diye açıkladı. Yeni sosyal sorumluluk projelerinin de yolda olduğunu söyleyen Özdemir, yeni katılımcıları da aralarında görmekten mutlu olacağını bildirdi.

InterTurkey Sosyal Sorumluluk Oluşumları

 InterTurkey, bilindiği üzere 2012 yılında kurulan ve ülke çapında birçok sosyal sorumluluk projesine imza atılan bir oluşum olarak karşımıza çıkmaktadır. Hal böyle olunca bünyesinde barındırmakta olduğu alt oluşumlar sayesinde çeşitli konularda ülke genelinde profesyonel işler sunmaya çalışmışlardır. Bünyesinde pek çok ünlü yardım severi de barındırmakta olan grup, Bilal Özdemir yöneticiliğinde kurulduğu yıldan beri işlem sağlamaya devam etmektedir. Özdemir, ‘’InterTurkey grubunu kurarken her daim insanlara yardım etmekte ve hayvan dostlarımızın haklarını koruyabilmek adına yola çıktık. Bu yolda benimle beraber yürüyen ve bana yardımcı olan birçok dost kazandım. Her birine çok teşekkür ediyorum.’’ diye açıkladı.

Bilal Özdemir’in sosyal medya hesapları:

Facebook: https://www.instagram.com/b.ozdemir/

Instagram: https://www.facebook.com/bilal.ozdemir.313371

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.