POLİS İMAMI'NA YAKALAMA KARARI

POLİS İMAMI'NA YAKALAMA KARARI
FETÖ'nün Türkiye Polis İmamı Hakkında Yakalama Kararı

 

FETÖ'ye yönelik Tokat'ta yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Türkiye polis imamı olduğu öne sürülen S.S.'nin de bulunduğu 13 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararları çıkartıldı.


Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma sürüyor. Akşam saatlerinde başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, örgütün üst düzey yöneticiliğini yaptığını öne sürülen 13 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararları çıkartıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GAZETEDE YAZAR OLARAK ÇALIŞIYORMUŞ"
"2011 yılına kadar Türkiye polislerinden ve Alevilerden sorumlu S.U., 2011 yılından sonra Türkiye polislerinin imamlığını yapan ve kapatılan paralel yapıya mensup gazetede yazar olarak çalışan S.S., Türkiye polis imamı yardımcılığını yapmakta olan şüpheli Z.D., Samsun polis ve amirlerinden sorumlu şüpheli imam S.Ç., Samsun bölge polis imam yardımcılığı yapmakta olan şüpheli M.Ş., Samsun'da 2011 yılına kadar bölge polis imamlığı yapan C.Ş., Samsun'da emniyet imamlığı yapmakta olan şüpheli Ç.Ö., Çorum'da polislerden sorumlu il imamı E.G., Amasya'da polislerden sorumlu il imamı K.D., Samsun'da polislerin amirliğe geçişinden sorumlu imam M.U., Samsun bölgesinde polislerin amirliğe geçişinden sorumlu Ö.M.E., Çorum'da polislerin amirliğe geçişinden sorumlu R.A. Tokat'ta polislerden sorumlu il imam yardımcılığı yapan B.K. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünde yönetici ve üye olmak suçları nedeniyle yakalama ve gözaltı kararları çıkartılmış olup soruşturmalarımız halan devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.