Polis gece kulübünde buldu, not bırakıp yine kaçtı!

Polis gece kulübünde buldu, not bırakıp yine kaçtı!
BURSA'da kaldığı yetiştirme yurdundan izinli olarak 2 ay önce babasından ayrı yaşayan annesinin evine gittikten sonra ...

"Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Kübra Y., Tekirdağ Çerkezköy İlçesi'ndeki bir gece kulübünde çalışırken polis tarafından bulundu. 37 yaşındaki Anne Nuray Aydın, kızını alıp Bursa'ya dönmek için İstanbul'da otobüse binmeye hazırlanırken Kübra Y., "Anne sizi çok seviyorum. Beni yaşatmazlar çünkü benim çalıştığım yer kapandı. Sizi de yaşatmazlar, ben gidiyorum" notunu annesinin çantasına bırakarak kayıplara karıştı. Nuray Aydın, kızının bulunması için yeniden polise başvurdu. Merkez Osmangazi İlçesi'nde oturan Kübra Y., 3 yıl önce sürekli evden kaçtığı gerekçesiyle eşinden boşanan annesi Nuray Aydın'dan alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan 2 ay önce izin alan Kübra, annesi Nuray Aydın'ın yanına gitti. Evden "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrılan genç kız, dönmedi. Anne Aydın, polis ve savcılığa kızının bulunması için başvurdu.

Geçen 5 Şubat'ta annesini arayarak "Ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler" diyen Kübra Y., cep telefonunu kapattı. Sosyal paylaşım sitesinde kızının gece kulübünde çekilen fotoğraflarınıda gören Nuray Aydın, savcılığa giderek gelişmeleri anlattı.

Polis, genişletilen soruşturma sonunda Kübra Y.'nın Tekirdağ Çerkezköy İlçesi'nde bulunan bir gece kulübünde çalıştığını belirledi. 26 Şubat Perşembe günü bu kulübe baskın düzenleyen polis, zorla çalıştırıldığı öne sürülen Kübra Y.'ı polis merkezine götürdükten sonra çağırdığı annesine onu teslim etti.

Kızına kavuşan Nuray Aydın, Bursa'ya dönmek için İstanbul Bayrampaşa Otogarı'na giderek otobüsün hareket saatini beklemeye başladı. 27 Şubat Cuma günü Saat 23.15'te hareket edecek otobüsü bekleyan Kübra Y., sigara içeceğini söyleyerek annesinin yanından uzaklaştı. Bir süre sonra tesadüfen çantasına bakan Nuray Aydın, "Anne sizi çok seviyorum. Anne beni yaşatmazlar çünkü benim çalıştığım yer kapandı. Sizi de yaşatmazlar. Ben gidiyorum. Sizinle gelirsem sizi de beni de yaşatmazlar. Beni yok bilin. Ben polise söylemek istedim ama çok korktum. Anne hiç ağlama seni çok seviyorum" yazılı notu buldu. Şoke olan kadın, tüm aramalara rağmen kızına ulaşamayınca Bursa'ya tek başına dönmek zorunda kaldı. Savcılığa bir kez daha başvuruda bulunan anne, kızının bulunmasını istediğini söyledi.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.