Polis aracında dehşet

Polis aracında dehşet
Rusya’nın kuzeyinde Sibirya’daki Altay Bölgesi’ne bağlı Karlovo köyü yakınlarında durdurulan alkollü bir kamyon sürücüsü dehşet saçtı.

Sarhoş sürücü bindirildiği polis aracının arka koltuğunda otururken belindeki koca bıçağı çekerek ön koltuktaki iki polisi acımasızca bıçakladı. O dehşet anları aracın içindeki kameraya saniye saniye böyle yansıdı.
Görüntülere göre aşırı alkolden dolayı uyukladığı anlaşılan sarhoş kamyon sürücüsü polis aracının arkasına bindirildikten sonra polisler ön koltuklara oturup sürücünün belgelerini incelemeye başladı.
Ancak sarhoş sürücü bir anda belinden koca bir bıçak çıkarıp önce sürücü koltuğundaki polisi, sonra da yan koltuktaki polisi defalarca boyun ve sırtlarından bıçakladı.
Sürücü koltuğundaki Aleksandr Lyamkin adlı 34 yaşındaki polis bir yandan katille boğuşurken aracın kapısını açıp kendini dışarı attı. Ancak birkaç adım sonra düşerek hayatını kaybetti.
Yan koltuktaki polis de yaralı olarak kapıyı açıp dışarı çıktıktan sonra katilin dışarı çıkmasını engellemek için kapıyı kapalı tutmaya çalıştı.
Sarhoş katil bir süre kapıyı zorladıktan sonra bıçağın sapıyla kapının camını kırmayı başardı ancak aşırı alkolden dolayı kısa bir süre sonra hareketsiz kaldı.
Daha önce de şiddete karıştığı öğrenilen 38 yaşındaki sarhoş sürücünün ehliyetinin alınmasından korktuğu için dehşet saçtığı ortaya çıkarken, olaydan geriye bu görüntüler kaldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.