Play-off virajı

Play-off virajı
PTT 1.Lig'in 24'inci haftasında deplasmanda Elazığspor ile beraber kalan Samsunspor bugün evinde Karşıyakaspor karşısında 3 puan arayacak.

Samsunspor evinde Karşıyakaspor karşısında  önemli bir müsabakaya hazırlanırken maçtan 3 puanı alıp Süper Lig yolunda ki hedefinden yara almak istemiyor. PTT 1.Lig'in 2'inci yarısına fırtına gibi başlayan Samsunspor  Lig'in ikinci yarısında sadece 1 mağlubiyet alarak muhteşem bir çıkış yakaladı. Samsunspor evinde konuk edeceği Karşıyakaspor karşısında en önemli gol silahlar M'Billa ve Ofoedu'da olacak.

ŞEHİR GALİBİYETE KİLİTLENDİ
PTT 1.Lig'in 25'inci haftasında Kırmızı Beyazlılar bugün evinde konuk edeceği Karşıyakaspor karşısında evinde 10 maç kazanmayı başarırken 5 maç kaybetti ve 3 kezde beraber kaldı. Kırmızı Beyazlılar evinde konuk edeceği Karşıyakaspor maçına hedefine 3 puan koyarak çıkacak. Samsunspor-Karşıyakaspor karşılaşması TRT Spor'da naklen yayınlanacak ve saat 16.00'da başlayacak olan müsabakada Hakem Serkan Çınar düdük çalacak. Zorlu ve kritik karşılaşmada Hakem Serkan Çınar'ın yardımcıları ise Özgür Ertem ve Kerem Ersoy olacak. Samsunspor evinde Karşıyakaspor karşına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Samsunspor evinde karşılacağı Karşıyakaspor maçında Kırmızı Beyazlı taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

EKSİK YOK
Samsunspor PTT 1 .Lig'de Play-Off potasına tekrar yükselmek ve bu doğrultuda istikrarlı ilerleyişini sürdürmek için Karşıyakaspor karşısında mutlak bir 3 puan kazanması gerekiyor.Kırmızı Beyazlılar karşılaşmaya son derece iyi hazırlandı.Samsunspor dün Nuri Asan Tesisleri'nde son idmanını yaparak maça hazır hale geldi. Kırmızı Beyazlılar evinde galip gelmeyi başarırsa puanını 40'a çıkarmayı başaracak.Zor ve kritik geçecek karşılaşmada Elazığspor maçında cezayı nedeniyle forma giyemeye Taha Yalçıner ve Hasan Kılıç Karşıykaspor maçında cezası bittiği için forma giymesi bekleniyor. Samsunspor önemli bir eksik görünmüyor. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.