PLAY-OFF İÇİN 3 PUAN ŞART !

PLAY-OFF İÇİN 3 PUAN ŞART !
Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "Son haftalara girilirken play off müsabakaları oynamak için Balıkesirspor'dan mutlaka 3 puan almayı amaçlıyoruz" dedi.

 

 

TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET 
Denizlispor galibiyetini unutarak deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor müsabakasına hazırlandıklarını belirten Engin Korukır, takımına yaptırdığı antrenmandan önce şunları söyledi:"Balıkesirspor'dan alacağımız 3 puanın en önemli 3 puanımız olacağını düşünüyorum. Oynayacağımız müsabakalarda artık iyi futbolun dışında mücadele gücümüzün de yükselmesi lazım. Ligde son haftalarda sahanın içerisinde daha çok koşan, gol peşinde olan ve mücadele eden takımların daha avantajlı olacağını düşünüyorum. İnşallah Balıkesir'den iyi bir skorla buraya döneriz. Taraftarlarımızında gücünü arkamıza alarak evimize iyi bir netice ile dönem istiyoruz"


TAKIMA OLAN İNANCIM TAM
Son haftalara girilirken play off müsabakaları oynamak için Balıkesirspor'dan mutlaka 3 puan almayı amaçladıklarını belirten Korukır,"Artık ligde hatanın telafisi olmayan haftalara girdik. Rakibimizin eksikleri yada cezalıları bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız ve bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Benim oyuncularıma olan güvenim sonsuz. Bu takımı onlar bu noktaya getirdi ve yine onlar Play-off potasına girecekler" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum