Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

PKK OLAYLARININ GERÇEK YÜZÜ

Geçmişte DHKPC ve ASALA olayları ile bu günkü sahnedeki PKK olaylarını anlayabilmek için, bu gerçeklik penceresinden bakmamız gerekiyor. Dokuz kabileden müteşekkil ve 1915 de KİMLİK DEĞİŞTİREREK müslüman  isimleri alan, Milyonlarca ERMENİ, KÜRT kimliğine girerek ülkemizde kalmış. Ülkemizin 1915 olaylarında olduğu gibi, Ülkemiz ne zaman bir ZAAFİYET haline düşse, bunlar harekete geçerek bu günkü gibi, Ülkemizi YIKMAK ve BÖLMEK için, Faaliyete geçiyorlar.

 

Bu faaliyetin ana merkezi ise, ERMENİSTAN. Ermenistan Devlet Başkanı SARKİSYAN bakın ne diyor. “YUKARI KARABAĞI BEN ALDIM, GENÇLER , SİZLERDE KARS’ı AĞIRI’yı ALIN” diyor. 

AB dayatması ile,”NEFRET SÖYLEMİ “ yasası ile, Ermeniler ALEYHİNE, SÖZ SÖYLEMEYİ, YAZI YAZMAYI dahi YASAKLAMA işinin, OLANLARA RAĞMEN NE MANA İFADE ETTİĞİ DÜŞÜNÜLMELİDİR. Ülkemizde bitirelemiyen bir FRAN DİNK davasının perde arkasında aranan neyin olduğu, ARAYICILARININ kimler olduğu, Olanlarla açıkça görülmüyor mu.

 

Frank Dink, Türklüge  ve Türklere hakaret ederek, CEZA ALMIŞ biri iken, bu Türk düşmanı adına site kurarak, YAZARLARI takibe alan bir kuruluşun varlığı, düşündürücü bir hal olmasının gerekliliğidir.

 

PKK eylemlerinin BİR ERMENİ HARAKETİ olduğu gerçeği ortada iken, 100 yıl evvel yapılan İHANETLERİN 100 evvel aynısı görülür iken, Bu günkülerin,  İnternet sitelerinde DOMUZ YİYEN, HAÇ İŞARETLERİ yapan PKK Teröristleri nin ihanetleri Dıyarbakır,Cizre,Şemdinli, Sur ve her yerde görülüyor. Mağdur edilen bölge halkının  infiali orta dır. Bunların bu toprakların insanları olmadığı açığa çıkmıştır. HDP eş Başkanının ülke ülke gezerek NİFAK TOHUMLARI ekmesi,  TBMM gelip YEMİN ETME SAHTEKÂRLIĞI  ise, bu insanların ne denli AHLAKSIZ. VATAN HAİNİ OLDUKLARINI göstermesi bakımından İBRET VESİKASIDIR.

 

Güvenlik güçlerimizin olayların üzerine kararlı olarak giderek, bu pisliği tamemen yok edinceye kadar mücadelesi alkışlanmaya değerdir. Bu uğurda ŞEHİT olan kahramanlarımıza RAHMET dileriz. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR