Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

PKK nın AĞA BABASI

OYUN AYNI, TÜRKİYENİN İÇTEKİ DÜŞMANLARI, DIŞTAKİ DÜŞMANLARI  ELE ELE , Bu da tarihi bir vesika. CHP yi, MARKİST ve KÖMÜNİST ECEVİT’e kaptıran İSMET İNÖNÜ, Ecevit için, “ BU ADAM ÇOK TEHLİKELİDİR derken, 1991 yılında SHP nin başına geçen oğlu ERDAL İNÖNÜ , ABD nin kurdurduğu PKK  kolu, DEP partisi militanı LEYLA ZANA ve iştirakçilerini seçim barajından kurtararak, kendi partisinden aday gösterip TBMM sine sokmuştu.

 

İki parti arasında, CHP li  ECEVİT ile SHP İNÖNÜ arasındaki ayrılık neydi, Amerikancı İNÖNÜ, ABD talimatına uyuyor, MARKİST ECEVİT,İNGİLİZLERİN talimatını uyguluyordu.   

O tarihte, ÖDT Üniversitesini, Teröristlerin karargahı haline getiren İnönü, Bu günkü CHP ile HDP nin ortak hareketinin aynısını yapmıştı. Ülkemizi KAOSA sokmak, Daima batılılara MUHTAÇ halde bırakmayı kendilerine iş edinenlerin, o gün olduğu gibi, bu günde isimlerinin önüne VATAN HAİNİ denildiğidir.

 

Sayın ERBAKAN’ın İKTİDAR koltuğuna oturduğu dönemde, Batık bir vaziyete getirilmiş ekonomiye rağmen, aldığı tedbirlerle, halkın lehine yaptığı bir kısım icraatlar bu tablo içinde görülmektedir.

 

Osmanlının son döneminde, DUYUNU UMUMİYE , yeni ismi ise, İMF ye olan borçlarımızdan dolayı, bir nevi  EKONOMİK İŞGAL altına  alındığımız, KEMAL DERVİŞ gibi bir AJANIN nerde ise BAŞBAKANLIK koltuğuna oturtulacak bir çaresizliğin, çare olarak  önümüze konulduğudur. TRT DE oynatılan ABDÜLHAMİT DİZİ filmi, bu günkü olaylara bir örnek teşkil etmektedir. Ne varki RÖLLER DEĞİŞMİŞ, Bu günkü TÜRKİYE R.TAYYİP ÖNDERLİĞİNDEKİ Hükümeti ile, ABD ve AB prangalarını kırarak MİLLİ DURUŞLA, GÜÇLÜ TÜRKİYE KONUMUNA GELMİŞTİR. HAK GELMİŞ BATIL ZAİL OLACAKTIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR