PİRİREİSLİ GİRİŞİMCİLER SAHADA

PİRİREİSLİ GİRİŞİMCİLER SAHADA
Piri Reis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Girişimcilik Kulübü üyeleri PİRİREİSLİ GİRİŞİMCİLER, 14-20 Kasım 2016 tarihleri arasında GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASINI çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutladılar

Bu kampanya kapsamında, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Girişimcilik kulübü üyeleri PİRİREİSLİ GİRİŞİMCİLER, ilimizin önde gelen işletmelerine çeşitli sektör gezileri düzenlediler. Girişimci işletme yetkililerinden GİRİŞİMCİLİĞİN ÖNEMİ konusunda seminer aldılar.

Etkinlikler kapsamında çeşitli iş yerleri ziyaret edilerek, o işletmelerin sahipleri ile öğrenciler girişimciliğin önemi üzerine sohbet ettiler.

Firmalarını tanıtan işletme sahipleri, ilk fikre karar verdikleri andan bu ana geliş süreçleriyle ilgili, öğrencileri bilgilendirip onları motive etti.

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan bir gruba işletme gezilerinin yanı sıra, yine girişimliğin önemini anlatan filmlerde izlettirildi. Öğrenciler okulun konferans salonunda alibaba.com belgeselini izledi.

Bu yıl 14-20 Kasım tarihleri arasında 160 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH) yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle, gençleri yenilikçi potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeyi teşvik eden bir kampanyadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.