Piazza’ya Yepyeni Markalar Geliyor

Piazza’ya Yepyeni Markalar Geliyor
Kapılarını açtığı 2013 senesinden bu yana, sadece Samsun’un değil, tüm Orta Karadeniz Bölgesi’nin ticari ve sosyal hayatına yön veren Samsun Piazza AVM, marka karmasına yepyeni markaları eklemeye devam ediyor.

Bünyesinde yer alan ulusal ve uluslararası büyük markalarla kaliteli bir alışveriş imkânı sunarak tüm Karadeniz Bölgesi’nin tercihi olan Samsun Piazza AVM, ziyaretçilerin istekleri ve yapılan araştırmalar doğrultusunda yepyeni markaları bünyesine kattı.

Bebek ve çocuk giyim alanında çocukların ihtiyacı olan tüm ürünlerde en iyisini sunan Pamidor ve düğün ile ilgili her çeşit ürünün bir arada bulunduğu, gelinlik ve abiyede Amerika’nın bir numaralı markası Oleg Cassini markaları Piazza AVM’nin üçüncü katında hizmet vermeye başladı. 

1924 yılında kurulan, takım elbise, gömlek, kravat, palto, mont, pardösü, aksesuar, casual ve klasik ürün grupları ile orta yaş ve üzeri erkeklere hitap eden Hatemoğlu ve 39 yıl önce yola çıkan ve sektörün önde gelen markalarından olan BİSSE Piazza AVM’nin ikinci katında Karadenizlileri bekliyor.

Piazza AVM, bölgede ilk kez mağaza açan birçok uluslararası ve ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor. Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M ve Decathlon gibi zincir markaları Samsunlularla buluştururken, Media Markt, Lacoste, Yargıcı, Paşabahçe, Kahve Dünyası, Starbucks, Cookshop, Hayal Kahvesi, 5M Migros başta olmak üzere 161 mağaza ile de ziyaretçilerine hizmet veriyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.