Piazza’nın Araç Kampanyası Karadeniz’i Sallıyor

Piazza’nın Araç Kampanyası Karadeniz’i Sallıyor
Piazza AVM’nin ayakları yerden kesen ve bir kişiye BMW 318i, onlarca kişiye teknolojik ürün kazandıracak olan yeni yıl kampanyasını duyan Samsunlular alışverişe koşuyor.

31 Aralık tarihine kadar aynı gün içinde toplamda veya tek seferde Samsun Piazza AVM’den 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar yeni yıla birbirinden güzel hediyelerle giriyor. Bir adet BMW 318i, üç adet Ipad Air 2, bir adet MacBook Air 13,3, bir adet Samsung Curved Uhd Smart ve dört adet IPhone 6 kazanma şansının sunulduğu Piazza’nın yeni yıl kampanyası Karadeniz’i sallıyor.  

150 TL tutarındaki alışveriş karşılığındaki fiş ya da faturalarıyla Piazza’daki danışma birimine başvuran ziyaretçiler, başvuru formunu doldurarak katılım kuponunu anında alabiliyor. Kampanyanın talihlileri ise 14 Ocak 2016 günü saat 13.00’te, noter ve halkın huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. 

 

Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi ödülünün sahibi ve Karadeniz’in en büyüğü Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, açılışından bugüne kadar ziyaretçilerini Mercedes C180 ve Hyundai ix35 otomobil ile Samsun’un yeni yerleşim alanı Atakum’da 2+1 daire sahibi yapmıştı. Bunun yanı sıra Samsun Piazza düzenlediği kampanyalarda  yüzlerce teknolojik ürün ve binlerce hediye kuponları ile de ziyaretçilerine kazançlı alışveriş imkanı sağlıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.