Piazza’dan Rüya Gibi Kaçamak Fırsatı

Piazza’dan Rüya Gibi Kaçamak Fırsatı
Samsun Piazza AVM’de kazançlı alışveriş imkanları sınır tanımıyor.

Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca Cumartesi ve Pazar günleri Samsun Piazza AVM mağazalarından toplamda en yüksek tutarda alışveriş yapan 2 çift Samsun Anemon Hotels’de konaklama hakkı kazanıyor!

 

Piazza AVM alışveriş keyfinin yanı sıra hayata ufak bir mola verip hem dinlenmek hem de keyifli bir gece geçirmek isteyen ziyaretçilerine kaçırılmayacak bir teklif sunuyor. Sadece Piazza Club üyelerinin katılabileceği kampanya, talihli çiftlere bir günlük tatil şansı tanıyor.


Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri, aynı gün içerisinde yaptıkları alışverişleri gösteren fiş ya da faturalarını alışveriş merkezinin açık olduğu saatler arasında danışmaya getirerek kampanyaya katılabiliyor. Henüz Piazza Club üyesi olmayanların üzülmesine gerek yok, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi danışma bankosundan ücretsiz olarak Piazza Club başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

 

Anemon Hotels’de 1 gece konaklama ve sabahında mükellef bir kahvaltı kazanan talihli çiftin konaklamadan önce 0 362 290 22 00 no’lu telefondan uygunluk durumu ile ilgili olarak mutlaka bilgi alması ve rezervasyon yaptırması gerekiyor. Konaklamanın yapılacağı gün Samsun Piazza AVM tarafından verilen hediye çekini göstermeleri yeterli oluyor.

 

Hediye çeki resmi ve idari tatillerde ve yeni yıl arifesinde geçerli olmamakla birlikte, hediye çekinin son kullanım tarihi 30 Aralık 2015’tir.

 

 

Ayrıntılı bilgi için:

Team İletişim ve Danışmanlık

Başak Tanses - [email protected]

0212 358 00 20 – 0530 382 06 64

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.