Piazza'dan Ayakları Yerden Kesen Hediye!

Piazza'dan  Ayakları Yerden Kesen Hediye!
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin şanslı bir ziyaretçisi yeni yıla hayalleri süsleyen son model bir yeni BMW 318i ile girecek!

1 Ekim - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında Samsun Piazza AVM’den aynı gün içinde toplamda veya tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerini büyük sürprizler bekliyor. Piazza ziyaretçileri bu kampanya ile sıfır kilometre yeni BMW 318i, 3 adet Ipad Air 2, 1 adet MacBook Air 13,3, 1 adet Samsung Curved Uhd Smart ve 4 adet IPhone 6 kazanma şansına sahip olacak.

150 TL tutarındaki alışverişleri karşılığında aldıkları fiş ya da faturalarıyla Piazza’daki danışma birimine başvuran ziyaretçiler, başvuru formunu doldurarak katılım kuponunu anında alabilecek. Kampanyanın talihlileri ise 14 Ocak 2016 tarihinde, noter ve halkın huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. 

 

Karadeniz bölgesinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, açılışından bugüne kadar ziyaretçilerini Mercedes C180 ve Hyundai ix35 otomobil ile Samsun’un yeni yerleşim alanı Atakum’da 2+1 daire sahibi yapmıştı. Bunun yanı sıra Samsun Piazza düzenlediği kampanyalarda  yüzlerce teknolojik ürün ve binlerce hediye kuponları ile de ziyaretçilerine kazançlı alışveriş imkanı sağlıyor.

 

 

 

Ayrıntılı bilgi için:

Team İletişim ve Danışmanlık

Başak Tanses - [email protected]

0212 358 00 20 – 0530 382 06 64

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.