Piazza’dan 19 Mayıs için anlamlı proje

Piazza’dan 19 Mayıs için anlamlı proje
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ziyaretçileri için büyük bir sürpriz hazırladı.

Ziyaretçiler Atatürk’ün Samsun’a gelişini Oculus sanal gerçeklik gözlükleriyle adeta canlı yaşayacaklar.

Alışveriş fırsatları, eğlence ve yaşam alanları ve düzenlediği etkinliklerle Samsun’da şehrin nabzını tutan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri için çok özel bir sürpriz hazırladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, çok özel bir deneyim yaşayacak olan Piazza AVM’nin ziyaretçileri, dünyada ilk kez tam boy olarak modellenen Atatürk’ün, Bandırma Vapuru yolculuğuna beraber çıkacaklar.

Özellikle son yıllarda öne çıkan sanal gerçeklik teknolojisini çok özel bir projede kullanan Samsun Piazza AVM, 19-20 Mayıs tarihlerinde, Oculus sanal gerçeklik gözlükleriyle ziyaretçilere unutulmaz bir bayram hediyesi sunacak.

AVM’de kurulan sanal gerçeklik bölümünde ziyaretçiler, 19 Mayıs kutlamalarına özel olarak, Atatürk’ün Bandırma Vapuru’yla yolculuğuna ve Samsun’a gelişine 3D modelleme yöntemiyle eşlik edecekler. Eşsiz bir deneyim yaşatacak olan Oculus gözlükleriyle tarihi bir an yaşayacak olan ziyaretçiler, Atatürk’ü dünyada ilk kez tam boy olarak modellenmiş bir şekilde görme şansı yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.