Piazza’da Tabak Boyamaca

Piazza’da Tabak Boyamaca
Çocukların gelişimine, genel kültürüne ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla, Samsun Piazza AVM’de düzenlenen Çocuk Atölyesi etkinlikleri devam ediyor.

Her defasında farklı temalarıyla çocukların kişisel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan atölyelere katılan Piazza’nın minik ziyaretçileri, 13 Şubat Cumartesi günü 15.00-17.00 saatleri arasında Tabak Boyama Atölyesi’ne katılabilecekler.

Seda Kibiroğlu’nun gözetiminde gerçekleşecek olan Tabak Boyama Atölyesi’nde çocuklar hem tabak boyama sanatının inceliklerini öğrenecek hem de ilginç deneyimler yaşayacaklar.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, anne babalar hesaplı ve kaliteli alışverişin tadını çıkarırken, çocuklar alanında uzman eğitmen ve gözetmenler eşliğinde güvenli bir ortamda sınırsız eğleniyor.

Samsun Piazza AVM’nin çocuk atölyelerinePiazza Çocuk Kulübü üyeleri ücretsiz olarak katılabiliyor. Çocukların, atölyelerdeki faaliyetler sırasında kullandıkları malzemeler de Piazza AVM yönetimince bedelsiz olarak temin ediliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.