Piazza’da Heyecan Dorukda...

Piazza’da Heyecan Dorukda...
Samsun Piazza Alışveriş Merkezi, yeni yıla girerken alışveriş severlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Yılbaşına özel birbirinden güzel hediyelerin sunulacağı kampanyaya katılım 31 Aralık tarihinde sona eriyor.

 

 

Samsun Piazza’da Çekiliş Heyecanında Sona Yaklaşılıyor!

Açıldığı günden beri kaliteli alışveriş anlayışıyla ziyaretçisiyle buluşan Samsun Piazza Alışveriş Merkezi, bir talihliye son model BMW 318i  otomobil kazanma şansı sunarken onlarca kişiye teknolojik ürünlerin hediye edecek.14 Ocak’ta noter huzurunda yapılacak çekilişle 1 adet son model BMW 318i  otomobil ile tabletler, diz üstü bilgisayarlar, televizyonlar ve cep telefonları sahiplerini bulacak. Samsun Piazza ’da yılbaşına özel cazip indirim fırsatlarından yararlanarak aynı gün içerisinde toplamda veya tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, yılbaşı kampanyasına 31 Aralık tarihine kadar başvurabiliyor.

 

Piazza Club Üyelerine Özel Avantajlar!

 

Aynı gün içinde toplamda veya tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyeleri, Samsun Piazza’nın geleneksel olarak sürdürdüğü Yılbaşı Kampanyası’na kayıt yaptırıp, birbirinden değerleri hediyelerin sahibi olma şansını yakalıyorlar. Danışma biriminde ve ayrıca oluşturulan özel stantlarda ücretsiz üyelik avantajlarının ziyaretçilere anlatıldığı Piazza Club’ın üye sayısı ise her geçen gün katlanıyor.

 

Samsun Piazza, yıl içine yayılan çeşitli kampanyaların yanı sıra yılsonu için özel olarak düzenlediği yeni yıl kampanyası ile bir ziyaretçisine hayalleri süsleyen son model BMW 318i otomobilin yanı sıra, son teknolojinin değerli ürünlerini de kazanma şansı sunuyor.

 

Piazza Club Yılbaşı Heyecanına Ortak Oluyor

 

Samsun Piazza ’da, bir kişi hayalleri süsleyen BMW 318i otomobilin sahibi olacak. Piazza Club üyelerinden 3’er kişiye Ipad Air, 1’er kişiye MacBook Air 13.3, 1’er kişiye Samsung Curved UHD Smart (Tizen) ve 4’er kişiye de Iphone 6 1.6 GB hediye edilecek.

Büyük yeni yıl kampanyasının talihlileri, Samsun Piazza’ da 14 Ocak’ta halkın ve noterin huzurunda gerçekleştirilecek çekilişlerle açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.