PİAZZA'DA DEFİLE

PİAZZA'DA DEFİLE
Oleg Cassini Defilesi Samsun Piazza AVM Ziyaretçilerini Büyüledi

Karadeniz Bölgesi’nin en çok ziyaret edilen alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza AVM, Oleg Cassini defilesi ile ziyaretçilerine görsel bir şölen sundu. Oleg Cassini, 2016 ilkbahar-yaz abiye ve gelinlik modasını yansıtan koleksiyonlarını Samsun Piazza AVM’de tanıttı.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen Oleg Cassini defilesi, hayallerindeki gelinliğe kavuşmak ve özel gecelerin yıldızı olmak isteyen kadınlar kadar erkekleri de büyüledi.

Seçkin markaları Samsunlular ile buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi 6 Şubat Cumartesi günü büyüleyici bir defileye ev sahipliği yaptı. Birbirinden güzel mankenlerin 2016 ilkbahar-yaz modasını yansıtan gelinlik ve abiyelerle podyuma çıktığı Oleg Cassini defilesi, özellikle evlilik hazırlığında olan çiftlerin yakın markajındaydı.

First Lady Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı; Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi zamansız starların; Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini’nin 2016 İlkbahar Yaz gelinlik koleksiyonları Samsun Piazza AVM ziyaretçilerinden tam not aldı.  Gelinliğin yanı sıra özel geceler için gece elbisesi, nişan, mezuniyet, nedime kıyafetlerinin de yer aldığı Oleg Cassini’nin Samsun’da sadece Piazza AVM’de mağazası bulunuyor.

Oleg Cassini’nin Piazza AVM’deki mağaza açılışına özel olarak uyguladığı kampanya ile defile öncesinde ya da sonrasında mağazaya uğrayan ziyaretçiler hayallerindeki tasarımlara 1500 TL’ye varan indirimlerle sahip oldu. Defile öncesinde Oleg Cassini mağazasında tasarımları inceleyip, defilenin ardından kesin kararını veren Samsun Piazza AVM ziyaretçileri dilediği tasarıma en uygun fiyatla sahip olmanın mutluluğunu yaşadı. Piazza AVM ziyaretçilerine özel olarak düzenlenen ve 1500 TL’ye varan indirimin sunulduğu kampanya 22 Şubat tarihine kadar devam edecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.