Piazza’da Cem Belevi Fırtınası Esti!

Piazza’da Cem Belevi Fırtınası Esti!
Oyunculuğu kadar müzisyenlikten de tam not alan, genç kızların yeni sevgilisi Cem Belevi, Samsun Piazza AVM’de fırtına gibi esti.

İnadına Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu ve yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Cem Belevi, mini konser ve imza gününde Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranları ile bir araya geldi.

 

7 yaşında ailesinin desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını atan ve 13 yaşında “kendimi en iyi ifade ettiğim enstrümanım” dediği gitarla tanışan Cem Belevi, en sevilen parçalarını Piazza AVM’de hayranları için seslendirdi.

 

Geçtiğimiz günlerde yine sözü ve müziği kendisine ait olan “Hayat Belirtisi” şarkısını hayranları ile ilk kez buluşturan Cem Belevi, bu kadar kısa sürede şarkısına Piazza AVM’de binlerce kişinin eşlik ettiğini görünce duygusal anlar yaşadı.

 

‘Sor’ şarkısı ile herkesin gönlüne taht kuran genç ve yakışıklı müzisyen ile tanışmak, şarkılarını birlikte seslendirmek ve fotoğraf çektirmek isteyenler erken saatlerden itibaren Piazza AVM’yi hınca hınç doldurdu. Belevi’den imza almak isteyen hayranları, Piazza’nın konser alanında uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle engelli hayranları tarafından büyük ilgi gören Cem Belevi, Piazza yönetiminin tarafından sahne önünde ayrılan özel alanda engelli hayranları ile birebir ilgilenerek bol bol fotoğraf çektirdi. 

İlk bestelerini lise yıllarında yapan ve 2011 yılında çıkardığı, şarkıların tamamının söz ve müzikleri kendisine ait olduğu “Bilmezsin” albümü ile dikkatleri üzerine çeken Cem Belevi, 2015 yılında Ayshe ile düet yaptığı "Kim Ne Derse Desin" şarkısıyla büyük beğeni topladı. Ardından "Sevemez Kimse Seni", geçtiğimiz günlerde de yeni şarkısı "Sor" ile dinleyicilerinin karşısına çıkan Cem Belevi, Samsun Piazza AVM’de dinleyicilerine keyifli saatler yaşattı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.