PİAZZA’DA 2015 İLKBAHAR-YAZ MODASI RÜZGARLARI ESECEK

PİAZZA’DA 2015 İLKBAHAR-YAZ MODASI RÜZGARLARI ESECEK
Samsun’da gündemi belirleyen etkinlikleri, konu ve konukları ile yaşamın nabzını tutan Piazza’da moda rüzgarları esecek. 23- 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek defile ve söyleşi etkinliğinde Piazza, birbirinden ünlü isimleri konuk edecek.

Düzenlediği keyifli etkinliklerle Samsun’un çekim merkezi olan Piazza, 2015 İlkbahar-Yaz modasına ait en yeni kreasyonları, ünlü isimlerle birlikte ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek program kapsamında Piazza, defile ve modanın sevilen isimlerinin katılacağı söyleşi etkinliğiyle Samsun’da modaya yön verecek. Samsun Piazza’nın moda rüzgarları estireceği söyleşi ve defile etkinlikleri herkese açık olacak.

Uğurkan Erez ve Özlem Yıldız’la modaya dair…

Türkiye’de moda ve defile dendiğinde ilk akla gelen isimlerden olan, moda dünyasının duayenlerinden Uğurkan Erez ve başarılı sunucu Özlem Yıldız’ın katılacağı söyleşi, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek. 2015 modasının enine boyuna tartışılacağı söyleşi kapsamında, Erez ve Yıldız konukların sorularını da yanıtlayacak, modaya dair merak edilen her şeye ayna tutacak.

Ünlü mankenler podyumda boy gösterecek

AVM içerisinde bulunan markaların, 2015 ilkbahar-yaz sezonuna ait en yeni kreasyonlarının sergileneceği defile, 24 Mayıs Pazar günü saat 15.00 ve 17.00’de Piazza AVM buz pistinde gerçekleşecek. Ünlü manken ve sunucu Fatoş Seğmen, 2002 Best Model Of Turkey birincisi Irmak Atuk ve genç kızların kalbinde taht kuran İspanyol manken Carlos Martin’in yer alacağı Piazza 2015 ilkbahar-yaz defilesinde sezonun gözde parçaları izleyenlerin beğenisine sunulacak. Piazza AVM’de bulunan markaların katılımlarıyla gerçekleşecek defilede ünlü mankenler şıklıkları ve performanslarıyla göz dolduracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.