Piazza Dünya Süt Günü’nü Unutmadı

Piazza Dünya Süt Günü’nü Unutmadı
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Dünya Süt Günü”nü 21-22 Mayıs tarihlerinde AVM içerisinde ücretsiz süt dağıtımı ile destekledi

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, süt hakkında toplumu bilinçlendirmek ve tüketimin artmasını teşvik etmek amacıyla her yıl 21 Mayıs’ta kutlanan “Dünya Süt Günü”nü 21-22 Mayıs tarihlerinde AVM içerisinde ücretsiz süt dağıtımı ile destekledi.

Özel gün ve haftaları günün anlam ve önemine uygun etkinliklerle taçlandıran Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Uluslararası Sütçülük Federasyonu'nun 1956 yılında aldığı bir kararla her yıl 21 Mayıs tarihinde federasyona üye tüm ülkelerde  “Dünya Süt Günü” nü adına yakışır bir etkinlikle kutladı.

21-22 Mayıs tarihlerinde 7’den 70’e herkese ücretsiz süt dağıtıldığı etkinlikte Piazza AVM ziyaretçileri, insan yaşamının her evresinde gerekli olan süt ve süt ürünlerinin faydaları hakkında bilgilendirildi. Ücretsiz süt dağıtımı yapan görevliler, ziyaretçilere her gün 1 bardak süt içmeleri konusunda hatırlatma yapmayı da ihmal etmedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.