Piazza AVM’den Romantizm Kokan Kampanya

Piazza AVM’den  Romantizm Kokan Kampanya
Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Samsun Piazza AVM mağazalarından toplamda en yüksek tutarda alışveriş yapan 2 çift Samsun Anemon Hotels’de enfes bir akşam yemeği kazanıyor.

Haftanın her günü sürpriz kampanyalar ile ziyaretçilerini şaşırtan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2 çifte romantik bir akşam yemeği teklifi sunuyor. Sevdiğine güzel bir sürpriz yapmak ve baş başa romantik bir akşam yemeği yemek isteyenler için Piazza’nın bu kampanyası kaçırılmayacak bir fırsat oluyor.
Sadece Piazza Club üyelerinin katılabileceği kampanyada, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri, aynı gün içerisinde yaptıkları alışverişleri gösteren fiş ya da faturalarını alışveriş merkezinin açık olduğu saatler arasında danışmaya getirerek kampanyaya katılabiliyor. Henüz Piazza Club üyesi olmayanların üzülmesine gerek yok, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi danışma bankosundan ücretsiz olarak Piazza Club başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.
Samsun Anemon Hotels’de akşam yemeği ödülü kazanan talihli çiftin, yemek için önce 0362 290 22 00 no’lu telefondan uygunluk durumu ile ilgili olarak mutlaka bilgi alması ve rezervasyon yaptırması gerekiyor. Hediye kullanımında Samsun Piazza AVM tarafından verilen hediye çekini göstermeleri yeterli oluyor. 
Hediye çeki resmi ve idari tatillerde ve yeni yıl arifesinde geçerli olmamakla birlikte, hediye çekinin son kullanım tarihi 30 Aralık 2015.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.