PİAZZA AVM’DEN GAZETECİLERE ÖZEL İFTAR DAVETİ

PİAZZA AVM’DEN GAZETECİLERE ÖZEL İFTAR DAVETİ
Karadeniz bölgesinin en büyük ve en çok tercih edilen Alışveriş ve Yaşam Merkezi Samsun Piazza, açıldığı günden bu yana her yıl düzenlediği iftar daveti geleneğini sürdürerek basın mensuplarını ağırladı.

Açıldığı günden bu yana Karadenizlilerin cazibe merkezi olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu yıl 5’incisini düzenlediği iftar davetinde basın mensuplarını ağırladı. Piazza ailesi ile medya mensuplarını bir araya getiren iftar davetine Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir de eşlik etti.

 

Davette konuşma yapan Piazza AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir, “Biz, Piazza’yı bölgenin en önemli ticari ve sosyal yaşam merkezi haline getirmeyi amaçladık. Tüm enerjimiz, kaynaklarımız ve hayallerimiz ile bu yolda yürüyoruz. İnancımızı ve sevgimizi yaptığımız her işe katıyoruz. Çünkü biliyoruz ki sevgi ile yapılan, inanılarak çabalanan, hayal kurularak ilerlenen her işte başarı kaçınılmazdır. 2014 yılında Avrupa’nın en iyi Alışveriş Merkezi yarışmasında Onur ödülünü kazandık. 2015 yılında ise ‘2015 Mutlu Çocuk’ projesi ile büyük bir sosyal sorumluluğa imza attık. 2016 yılında Dünya Çocuk Rekorları kitabına Samsun adını gururla yazdırdık. 5 yıllık süreçte daha pek çok başarı elde ettik ve başarı hikâyelerine imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Toydemir konuşmasına, “Sektörde her zaman övgüyle bahsedilen bir AVM olduk. Bunların hepsi siz değerli konuklarımızın teveccühü ve çalışma arkadaşlarımın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile gerçekleşti. Bir kez daha sizlere ve tüm Samsun Piazza AVM ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Bir yandan siz değerli konuklarımızın beğenilerine mazhar olmak bir yandan da sektörümüzün en önde gelen kurumlarınca takdir edilmek bizleri mutlu kıldığı kadar daha iyisini yapmak için de motive ediyor. Önümüzdeki dönemde yepyeni bir başarı hikâyesinde yine sizleri yanımızda görmeyi, bu başarıları sizlerle yaşamayı umuyoruz” diye devam etti.

 

Piazza ailesini ve basın mensuplarını bir araya getiren iftar daveti, eğlence dolu sohbetlerle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum